Zwembad medewerker

Lijkt het jou leuk om in ons spiksplinternieuwe zwembad te komen werken? Ben je op zoek naar een afwisselende baan in een vakantiesfeer tussen vele vakantiegangers? En vind je het leuk om al onze zwembadgasten, en met name kinderen, in de gaten te houden en de veiligheid van iedere zwembadgast te waarborgen? Veiligheid in ons zwembad is zeer belangrijk en daar ben jij verantwoordelijk voor!

Samen met je collega’s werk je aan een veilige omgeving voor de gasten die onbezorgd aan het zwemmen zijn. Zodra er calamiteiten, ongevallen of incidenten voorkomen, dan weet jij op een juiste manier te handelen. Je bent het gezicht voor onze gasten en klantvriendelijkheid en klantgerichtheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Bovendien zullen je werkzaamheden niet alleen bestaan uit het toezicht houden in het zwembad, maar zul je ook het zwembad en alle overige ruimtes in het zwembad schoon moeten houden. Je werkzaamheden zijn: controle, orde en toezicht houden in het zwembad en het schoonhouden van de kleedruimtes en gemeenschappelijke ruimtes.

Enthousiast? Stuur dan een korte motivatie en een cv (met in ieder geval: contactgegevens, geboortedatum, opleiding en eerdere ervaringen) naar: vacature@kuilart.nl