Zwembad medewerker

Lijkt het jouw leuk om werkzaam te zijn in ons nieuwe zwembad? Vanaf april gaat het zwembad weer open. We zijn opzoek naar iemand die ons zwembadteam kan ondersteunen in de weekenden en voor een aantal dagen in de hoogseizoen periodes (o.a. maanden juli en augustus). 

Wat komt erbij kijken?

Als zwembadmedewerker verwelkom je alle gasten en zorg je ervoor dat gasten op een veilige en plezierige manier gebruik kunnen maken van het zwembad. Bij het openen van het bad controleer je of alles netjes, schoon en veilig is. Gedurende de openingstijden draag je zorg voor de veiligheid van de badgasten en houd je het zwembad schoon en netjes. Wanneer het nodig is treed je preventief op en spreek je gasten aan op ongewenst gedrag.

Waar zijn wij naar opzoek?

We zijn op zoek naar iemand die kan zwemmen. Je hoeft niet in het bezit te zijn van specifieke certificaten. Het is belangrijk dat je gastvrij bent en je de verantwoordelijkheid durft te nemen om de veiligheid van onze badgasten te waarborgen.

Enthousiast?

Stuur dan een korte motivatie en een cv (met in ieder geval: contactgegevens, geboortedatum, opleiding en eerdere ervaringen) naar: vacature@kuilart.nl. We hopen snel wat van je te horen.