Zeilinstructeur

Word jij onze nieuwe zeilinstructeur? Vakantiepark De Kuilart biedt cursussen aan voor de Optimist (6 tot 12 jaar) en de Valk (12+ jaar). Het belangrijkste doel tijdens de zeilcursus is het plezier geven in het zeilen en het kennis maken met het zeilen. Tijdens de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie geven wij deze zeillessen. En daar hebben wij versterking voor nodig!

Beschik jij over voldoende kennis van de zeilsport? Of heb je zelfs al ervaring in het geven van zeilles? Kom dan werken bij De Kuilart! Wij bieden cursussen aan van 4 dagen, waarbij elke groep 3 uren les krijgt. Vaak heb je 2 groepen op een dag. Samen met de andere instructeurs vorm jij een leuk team. Mocht je verder weg wonen, we hebben een speciale accommodatie voor onze zeilinstructeurs waar je kunt overnachten. Gezelligheid gegarandeerd!

Bij vragen kun je contact opnemen via 0514-52 22 21 of via vacature@kuilart.nl

Enthousiast? Stuur dan een korte motivatie en een cv (met in ieder geval: contactgegevens, geboortedatum, opleiding en eerdere ervaringen) naar: vacature@kuilart.nl