Medewerker bediening

Vakantiepark De Kuilart is op zoek naar enthousiaste hulpkrachten voor het aankomende seizoen.

We zijn op zoek naar spontane en gastvrije medewerkers voor in de bediening van ons Grand Café . Grand Café It Skippershûs is de huiskamer van ons vakantiepark. Gasten kunnen hier terecht voor een biertje op het terras, een heerlijk diner in het restaurant, of een kop koffie met gebak bij de openhaard. Het restaurant is het gehele jaar open, waardoor we een contract kunnen aanbieden voor het gehele jaar. In de zomerperiode kun je veel uren maken!

Het zou fijn zijn als jij het eten en drinken dat onze gasten willen opneemt en doorgeeft aan de keuken. Vervolgens maak jij de drankjes en gaat onze kok het eten klaarmaken. Nadat je de drankjes al hebt geserveerd mag je vervolgens de borden met het lekkere eten bezorgen bij onze gasten. Vind je het lastig om met veel borden te lopen? Geen probleem, wij helpen je! Als medewerker bediening is het verder erg belangrijk dat je alles met een glimlach doet en dat je spontaan en gastvrij bent. Onze gasten komen immers bij jou eten en/of drinken en verwachten dat jij hun van dit lekkere eten en drinken voorziet!

Enthousiast? Stuur dan een korte motivatie en een cv (met in ieder geval: contactgegevens, geboortedatum, opleiding en eerdere ervaringen) naar: vacature@kuilart.nl