Vacature Schoonmaak Medewerk(st)er

Vakantiepark De Kuilart is per april 2023 op zoek naar een ijverige kandidaat voor een afwisselende baan binnen ons schoonmaakteam.

De wisselschoonmaak van onze bungalows wordt gedaan door een schoonmaakbedrijf en ons eigen schoonmaakteam is verantwoordelijk voor het restaurant, de receptie, appartementen en stacaravans en toiletgebouwen. Daarnaast voert ons eigen team de controle schoonmaak uit in de bungalows. In de winter als het wat rustiger wordt krijgen alle gebouwen een grote schoonmaak.

In deze functie ben je niet alleen schoonmaakster, maar ook een gastvrouw van het grootste vakantiepark in Friesland. Het is dan ook belangrijk dat je sociaal ingesteld bent en servicegericht. Bij De Kuilart wordt veel zelfstandigheid verwacht, maar je staat er nooit alleen voor. Je vormt samen met de rest van onze medewerkers een enthousiast team.

Vereiste:

  • Gevoel voor gastheerschap en een sociale instelling
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Beschikbaar op vrijdagen en verder flexibel inzetbaar van maandag t/m zondag (volgens een rooster)

Profiel:
Aanpakker, enthousiast, flexibel, zelfstandig, geen 9.00-17.00 mentaliteit en oplossingsgericht.

Wij bieden jou:

  • Een contract voor gemiddeld 15 tot 20 uren per week,
  • Salaris conform CAO verblijfsrecreatie.

Ben je op zoek naar een veelzijdige en uitdagende baan? Denk jij dat je de aangewezen persoon bent voor deze uitdaging? Stuur je motivatiebrief zo snel mogelijk naar:

Vakantiepark De Kuilart
t.a.v. Wouter Bleckman
De Kuilart 1, 8723 CG Koudum
Of mail naar vacature@kuilart.nl