Vacature Meewerkend Restaurant Supervisor

Vakantiepark De Kuilart is op zoek naar een enthousiaste en gastvrije kandidaat voor een afwisselende en uitdagende baan binnen ons bedrijf.

Je geeft leiding aan vakantiekrachten (bedieningsteam), werkt pro-actief mee in de bediening en je bent het aanspreekpunt voor de gasten en medewerkers. Het waarborgen van gastvrijheid en sfeer staat bij jou hoog in het vaandel. Je signaleert tijdig knelpunten en komt vervolgens met een geschikte oplossing.

De Kuilart is een divers seizoenbedrijf en het grand café is een belangrijk onderdeel van het vijf sterren vakantiepark. Daarnaast is de horeca in het voor en na- seizoen een uitvalsbasis voor groepen en partijen.

Samen met één collega in dezelfde soort functie word je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de horeca voor alles wat de gasten ervaren. Hierdoor wordt veel zelfstandigheid verwacht, maar je staat er nooit alleen voor. Je vormt samen met de rest van onze medewerkers een enthousiast team.

Werkzaamheden:
Bar werkzaamheden, afhandelen van bestellingen, opmaken van rekeningen, opdienen en afruimen, aansturen van een team vakantiekrachten, rooster maken en oplossen van eventuele klachten. Daarnaast ben je het aanspreekpunt en de organisator voor groepen en ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van bestellingen.

Vereiste:

  • Je beschikt over een stevige portie gastvrijheid, respect en motivatie
  • Je communiceert makkelijk op alle niveaus
  • Je bent een teamplayer en sociaal vaardig
  • Je bewaart de rust en kan het geheel overzien
  • Beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal (spreekvaardigheid)
  • Flexibel inzetbaar van maandag t/m zondag (volgens een rooster)

Profiel:
Enthousiast, vrolijk, energiek, sociaal, behulpzaam, zelfstandig, stressbestendig, flexibel, geen 9.00-17.00 mentaliteit, pro-actief en oplossingsgericht.

Wij bieden jou:

  • Een contract voor het gehele jaar rond: 20-38 uur (aantal uren in overleg)
  • Mogelijkheid tot een vast contract
  • Salaris conform CAO verblijfsrecreatie

Ben je op zoek naar een veelzijdige en uitdagende baan? Denk jij dat je de aangewezen persoon bent voor deze uitdaging? Stuur je sollicitatiebrief met CV zo snel mogelijk naar: vacature@kuilart.nl

Vakantiepark De Kuilart
t.a.v. Wouter Bleckman
De Kuilart 1, 8723 CG Koudum