Vacature Front-office Medewerker

Vakantiepark De Kuilart is per maart/april 2023 (aanvang seizoen) op zoek naar een enthousiaste receptionist(e) voor een uitdagende baan op de receptie. Deze functie is een uitdaging omdat de receptie het brein van het bedrijf is in een veelzijdig bedrijf.

De veelzijdigheid komt doordat wij bungalows, chalets, jaarplaatsen, kampeerplaatsen, ligplaatsen, boten en fietsen verhuren. Daarnaast doen we een groot deel van de marketing zelf. Ook zijn wij het toeristische informatiepunt van de omgeving. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat je receptioniste bent in de breedste zin van het woord!  

In deze functie ben je het visitekaartje van één van de grootste vakantieparken van Friesland. Als je servicegericht, stressbestendig en gek bent op afwisselend werk, dan is deze functie echt wat voor jou! Gedurende het seizoen voer je zowel front- als backoffice taken uit: in de weekenden, vakanties en feestdagen ben je druk met gasten en in de overige periodes vinden alle overige en voorbereidende werkzaamheden plaats. Je krijgt veel vrijheid maar je staat er nooit alleen voor. Je vormt samen met de rest van onze medewerkers een enthousiast team.

Wat zijn je werkzaamheden?

In- en uitchecken van gasten, informeren van gasten, reserveringen maken, vragen beantwoorden en eventuele opmerkingen of problemen oplossen, telefoon en e-mail beantwoorden.

Wat vragen wij? 

Bij voorkeur voor een afgeronde toeristische opleiding. Overige vereisten zijn; computervaardig, communicatief sterk, beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord (en in geschrift is een pré), flexibel inzetbaar van maandag t/m zondag (volgens een rooster; in overleg).

Profiel: representatief, gastvrij, enthousiast, flexibel, geen 9.00-17.00 mentaliteit, pro-actief en oplossingsgericht.

Wat bieden wij?

Een contract (tussen de 25 en 35 uur) met een salaris conform CAO verblijfsrecreatie. In eerste instantie zal het gaan om een contract voor bepaalde tijd (6 maanden).

Ben je op zoek naar een veelzijdige en uitdagende baan? Denk jij dat je de aangewezen persoon bent voor deze uitdaging? Stuur je sollicitatiebrief met CV zo snel mogelijk naar:

vacature@kuilart.nl

Vakantiepark De Kuilart

t.a.v. Wouter Bleckman