Vacature Cafetaria Medewerk(st)er

Voor onze gloednieuwe cafetaria zijn wij op zoek naar een medewerker! Lijkt het jou leuk om jong en oud blij te maken met de lekkerste kroketten, pizza’s en softijsjes? Word een van de meest graag geziene werknemers van ons park en combineer jouw frituurtalent met een flinke portie klantgerichtheid.

Afgelopen maanden is onze cafetaria helemaal over de kop gegaan, we hebben een nieuwe bakwand, nieuwe bestelschermen en een nieuwe look. Het enige wat we nog missen, ben jij!

Werkzaamheden:
Het is bijna een cruciaal onderdeel van elke vakantie: een frietje met het hele gezin. Daar zorg jij voor. Je bent ons visitekaartje en je zorgt dat onze gasten met lekkere frietjes of pizza’s naar hun kampeerplek of bungalow kunnen.

Verder rekenen we op jouw inzet bij het:

  • Afrekenen van bestellingen
  • Controleren en aanvullen van de voorraad
  • Opruimen en schoonmaken van de keukenapparatuur en de werkomgeving
  • Dit doe je natuurlijk niet alleen, je zult ook jonge hulpkrachten aansturen

Mede hierdoor wordt van jou zelfstandigheid verwacht, maar je staat er nooit alleen voor. Je vormt samen met de rest van de horeca medewerkers een enthousiast team.

Vereiste:
Gastvrijheid en servicegerichtheid zijn jouw vaste ingrediënten. Je communiceert op een klantvriendelijke manier met gasten en helpt collega’s graag. Als je met hen weer een spitsuurtje overleefd hebt, voel je je toch een beetje trots.

Verder heb je:

  • Enige ervaring als Snackbar Medewerker, Cafetaria Medewerker of Horeca Medewerker
  • Kennis van sociale hygiëne
  • De bereidheid en flexibiliteit om te werken in een wisselend rooster en weekenddiensten

Profiel:
Enthousiast, vrolijk, energiek, sociaal, behulpzaam, zelfstandig, stressbestendig, flexibel, geen 9.00-17.00 mentaliteit, pro-actief en oplossingsgericht.

Wij bieden jou:

  • Een contract voor 25/30 uren per week (eventueel meer tijdens de drukke weken)
  • Salaris conform CAO verblijfsrecreatie

Word jij uitgedaagd door deze functie? Solliciteer dan vandaag nog. Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het profiel past? Stuur deze vacature dan door. Stuur je sollicitatiebrief met CV zo snel mogelijk (uiterlijk 28 februari) naar:

Vakantiepark De Kuilart
t.a.v. Wouter Bleckman
De Kuilart 1, 8723 CG Koudum
Of mail naar: vacature@kuilart.nl