Vacature Buitendienst (watersport en technische dienst) – Fulltime

Watersport en technische dienst 

Vakantiepark De Kuilart is per direct op zoek naar een sociale en gastvrije kandidaat voor een afwisselende baan binnen ons bedrijf bij zowel de watersport als de technische dienst.

Je bent onderdeel van de technische dienst, en zorgt met dit team ook voor de bootverhuur/haven. In de winter zal je gezamenlijk met de rest van de technische dienst het gehele onderhoud van het park verzorgen. In deze functie ben je dus niet alleen een technische man, maar ook een gastheer van het grootste recreatiepark in Friesland. Het is dan ook belangrijk dat je sociaal ingesteld en servicegericht bent.

Bij De Kuilart wordt veel zelfstandigheid verwacht, maar je staat er nooit alleen voor. Je vormt samen met de rest van onze medewerkers een enthousiast team.

Werkzaamheden:

Bootverhuur, onderhoud verhuurvloot, in- en uitkranen van boten, aansturen parttime vakantiekrachten, algemeen onderhoud van gehele park, storingsdienst.

Vereiste:

  • Een technische achtergrond (elektricien of monteur)
  • Gevoel voor gastheerschap en een sociale instelling (vereiste)
  • Flexibel inzetbaar van maandag t/m zondag (volgens een rooster)

Profiel:
Sociaal, behulpzaam, zelfstandig, enthousiast, flexibel, geen 9.00-17.00 mentaliteit, pro-actief en oplossingsgericht.

Wij bieden jou:

  • Een contract voor gemiddeld 38 uren per week
  • Mogelijkheid tot een vast contract
  • Salaris conform CAO verblijfsrecreatie.

Ben je op zoek naar een veelzijdige en uitdagende baan? Denk jij dat je de aangewezen persoon bent voor deze fulltime uitdaging? Stuur je sollicitatiebrief met CV zo snel mogelijk naar: vacature@kuilart.nl t.a.v. Wouter Bleckman