Vacatures

Ben je op zoek naar een leuke baan in de dag- en verblijfsrecreatie? Kom dan werken bij Vakantiepark De Kuilart en hou onze pagina van vacatures De Kuilart in de gaten! Eerst nieuwsgierig wat wij als park bieden aan onze gasten. Bekijk dan bijvoorbeeld onze faciliteiten op het park.

Zo kun je namelijk bij ons in de horeca werken, bij de receptie, in de haven en op het terrein of het zwembad. Vele mogelijkheden voor zowel vaste als vakantie- en weekendbanen. Bekijk hieronder de vacatures die op dit moment beschikbaar zijn.

Vacatures De Kuilart

Weekend en vakantiekrachten

Daarnaast zijn we in het seizoen altijd op zoek naar weekend- en vakantiekrachten voor de onderstaande afdelingen. Dus wil jij graag wat verdienen en daarnaast met plezier op het terrein en in de haven werken? Of ze je jouzelf eerder drankjes bedienen aan onze gasten? Of wellicht als de gasten te woord staan in onze supermarkt? Stuur dan je sollicitatie toe!

Open sollicitatie

Ben je op zoek naar een andere veelzijdige en uitdagende stage of (vakantie)baan? Dan kun je uiteraard ook altijd je open sollicitatiebrief met CV sturen naar:

Vakantiepark De Kuilart
t.a.v. Dhr. W. Bleckman
De Kuilart 1, 8723 CG Koudum
Of mail naar: vacature@kuilart.nl