Huisje huren Meivakantie

Op zoek naar een huisje huren tijdens de Meivakantie?

Op Vakantiepark De Kuilart kan je een huisje huren tijdens de meivakantie. Voor ieder wat wils!

Vakantiepark De Kuilart is gelegen in het prachtige Friesland. Het recreatiepark heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke tijd in een huisje tijdens de meivakantie in Friesland!

Prijslijst vakantiehuizen

Huisje huren meivakantie – ruime keuze in accommodaties

Het vakantiepark heeft een ruime keuze aan accommodaties. Van gezellige huisjes tot luxe huizen met waterzicht kan je huren tijdens de meivakantie. Veel van deze huizen liggen direct aan het water. Naast de bungalows verhuren wij ook appartementen en stacaravans. De faciliteiten op het park maken het plaatje compleet. In Grand Café Skippershûs kan je terecht voor een heerlijke maaltijd. Natuurlijk kan je de omgeving ook per fiets of boot ontdekken. Wij verhuren ook boten en fietsen.

Wil je in de meivakantie genieten van comfort? Huur één van de huisjes op De Kuilart. De inrichting van de bungalows is gevarieerd; zo kan je kiezen voor een bungalow met een gezellige inrichting en buitenhaard. Ook verhuren wij comfortabele en ruime huizen met een moderne inrichting. Of wat dacht je ervan om een luxe bungalow met waterzicht te huren tijdens de meivakantie. Kortom, huur een huisje in de meivakantie die past bij jouw portemonnee en wensen.

Appartementen

Naast de diverse huisjes verhuren wij ook appartementen in de meivakantie, geschikt voor 4 tot 6 personen. Deze appartementen hebben, door hun ligging op de eerste verdieping, een prachtig uitzicht over het water. Voor een kort verblijf kan je jezelf wenden tot één van onze vier trekkersappartementen. Deze appartementen kan je per nacht huren tijdens de meivakantie en zijn geschikt voor 2 personen. Je maakt dan gebruik van de sanitaire ruimtes op de camping.

Stacaravan

Wil je graag midden tussen de kampeerders staan en het echte camping gevoel ervaren? huur één van onze stacaravans. Je hebt de luxe van een eigen douche en toilet. De caravans zijn geschikt voor vier personen én nog beschikbaar in de meivakantie.