Huisje Friesland

Sfeervol huisje huren in Friesland!

Op zoek naar een huisje gelegen aan de Friese Meren? Kom naar Vakantiepark De Kuilart. Direct gelegen aan de Friese Meren en geniet van de prachtige omgeving! Bij De Kuilart bent u op het juiste adres om een huisje in Friesland aan de Friese Meren te huren. Dit comfortabele bungalowpark ligt in het zuidwesten van Friesland. Op het raakvlak van beide Friese meren Fluessen en Heegermeer, en op een steenworp afstand van het IJsselmeer. Wij verhuren diverse accommodaties. Van een budgetvriendelijke bungalow met een knusse veranda tot een luxe villa met zicht op het water. Zo kunt u de Friese Meren en het IJsselmeer verkennen.

De huisjes op dit vakantiepark zijn ruim en gezellig ingericht. U kunt dus ook met uw familie genieten van een verblijf op De Kuilart. Naast huisjes, kunt u bij De Kuilart ook nog verschillende appartementen, stacaravans en een villa huren.

Top 3 meest verhuurde bungalows:

1. Water Villa

Vanaf € 445,- per week!

2. Veranda Bungalow

Vanaf € 325,- per week!

3. Vakantiehuis De Kuilart

Vanaf € 370,- per week!

 

‘De vakantie van de familie’

09-09-2013: De Kuilart is al 27 jaar ons vakantieadres. Ook onze kleinkinderen willen in de zomervakantie naar deze plek.
Ruim van opzet. Rust. Veel mogelijkheden om te varen. Zuid-Westhoek van Friesland blijft boeien. Genoeg te doen wanneer het ook wel eens slecht weer is.  (Willy Aalders)

Mocht u geïnteresseerd zijn in het huren van een huisje in Friesland aan de Friese Meren, neem dan contact met ons op of boek rechtstreeks online.