Het vernieuwde Grand Café, de eerste reacties!

Het vernieuwde grand café is geopend en vele gasten hebben al mogen genieten van de vernieuwde sfeer!
Enkele gasten hebben wij hun reacties gevraagd en deze kan je hieronder lezen.

Allereerst Dirk Hengst, hij heeft samen met zijn familie een bezoekje aan het nieuwe grand café gebracht. “Wij hebben met een familie-uitje genoten van het vakantiepark. Het nieuwe restaurant vonden wij prachtig en sfeervol. Het eten en de gastvrijheid waren als vanouds. Dus voor ons was het genieten!”

Het tweede weekend na opening heeft familie Wiersma een prachtige dag gehad, mevrouw Wiersma mocht haar 80e verjaardag te vieren. “We kregen een goede ontvangst en hebben genoten van een heerlijke lunch. Na een boottocht en bowlen hebben we een koud en warm buffet gehad. Al met al, een geslaagde en gezellige middag!”, aldus mevrouw Wiersma.

Ook Siegfried Schoegje was enorm te spreken over de nieuwe uitstraling. “Al vele jaren komen wij bij De Kuilart, op de camping in de haven en natuurlijk een hapje eten in het restaurant. ‘It Skippershus’ is in een nieuw jasje gestoken, wat een verschil. Bijna onherkenbaar…. Wat is het prachtig geworden, de kleuren van het meubilair en de mooie bar. Schitterend! Met verbazing naar het plafond gekeken, echt heel bijzonder. Wij voelen ons er thuis, vriendelijk personeel, gastvrij en heerlijk eten! Het is zeker een aanrader om een hapje te gaan eten in het vernieuwde restaurant.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs en geniet van een drankje, diner en uiteraard van de sfeer!