Praamvaren

Op een bijzondere manier, in een open praam, vaart u over het Friese water. De schipper heeft zijn accordeon mee en dit staat garant voor veel gezelligheid aan boord! Met een hapje en drankje aan boord is er vooral gelegenheid om gezellig bij te kletsen en de mooie omgeving te verkennen. De tocht is uit te breiden met een verhalenverteller (meerprijs) of geschikt in combinatie met andere activiteiten, zoals de Gaasterland Express, bezoek aan de ijsboerderij of het Schaatsmuseum. U sluit de (mid)dag af met een heerlijke maaltijd of buffet in ons sfeervolle grand café.

Ook bij ‘slecht’ weer kan uw tocht op de praam gewoon doorgaan. De praam heeft een dektent en kan daardoor ook bij regen van wal steken. Er kunnen maximaal 45 personen aan boord met dektent en zonder dektent kunnen er zelfs maximaal 55 personen aan boord. Tevens is er een rolstoellift aanwezig (maximaal 20 personen aan boord).

Huurtarief: op aanvraag, minimale vaartijd 1 uur, afhankelijk van de opstapplaats. Tarief is exclusief catering.

Meer informatie

Bent u enthousiast over het praamvaren en wilt u hierover meer informatie of een offerte op maat? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met de groepsevenementen planning en organisatie  (0514-522221 of evenementen@kuilart.nl).