Outdoor games

In samenwerking met Outdoor Veldboom organiseren wij diverse stoere outdoor activiteiten zoals Expeditie Robinson, Highland Games, handboogschieten, waterballen en Wie is de Mol. Alle activiteiten zijn zeer geschikt voor een geslaagde familiedag of een stoer teamuitje.

Expeditie Robinson

Doe mee aan Expeditie Robinson! Een vernuftig spel waarbij je als teams tegen elkaar strijdt. Wie kan er het snelste vuur maken, een puzzel oplossen en katapult bouwen of een belangrijke sleutel opvissen?

Highland Games

De Highland Games zijn ook echt een aanrader! Gekleed in Schotse rokken wordt het traditionele clanspel uit de Schotse hooglanden gespeeld. Bij boomstammen of bijlen werpen en biertonnen sjouwen denkt u direct aan ruige, stoere mannen. Alleen niks is minder waar want deze activiteit is ook heel geschikt voor vrouwen (want die zijn minstens zo stoer, sterk of slim)! Deze activiteit is tevens uit te breiden met boogschieten.

Meer informatie

Bent u enthousiast over outdoor games en wilt u hierover meer informatie of een offerte op maat? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met de groepsevenementen planning en organisatie  (0514-522221 of evenementen@kuilart.nl).