Personeelsfeest

U zoekt een geschikte locatie voor uw personeelsfeest? Bij De Kuilart bent u op het juiste adres!

Live entertainment: Ik hou van Friesland

Een ludieke spelshow gebaseerd op het populaire spel Ik hou van Holland. Een middag of avond die garant staat voor ouderwetse gezelligheid. Het wordt een oergezellig feest met onderdelen zoals het verboden woord, geen Ja geen Nee en raden en meezingen met bekende nummers. De show kan zowel op avond als op middag worden georganiseerd en in combinatie met een heerlijk buffet.

Live entertainment: ikQUIZhet

IkQUIZhet is een gezellige kwis waarbij uw groep in meerdere teams ingedeeld gaat worden.  De groepen strijden tegen elkaar voor de hoofdprijs. De show ikQUIZhet bestaat uit meerdere vragenrondes en sluit af met een gezellige muzikale finale waarin nog van alles kan gebeuren! Tijdens ikQUIZhet kunt u gebruik maken van een uitgebreid koud/warm buffet.

Naast de spelshows die wij bieden kunt u ook denken aan een thema avond met casino of gezellige (feest)avond met dj, zanger of band. Wij adviseren u graag. Ook kunt u een gezellige avond organiseren in onze bowling ruimte, waar u kunt bowlen, poolen en spelletjes kunt doen op een ongedwongen manier onder het genot van een hapje en drankje.

Meer informatie voor uw personeelsfeest

Wilt u een personeelsfeest organiseren en of bent u enthousiast geworden? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met de groepsevenementen planning en organisatie  (0514-522221 of evenementen@kuilart.nl).