Feesten en partijen

Op De Kuilart kunt u terecht voor al uw feesten en partijen! It Skippershûs beschikt over diverse ruimtes welke zich lenen voor personeelsfeesten, bruiloften, jubilea en familie uitjes. Vanuit de keuken serveren wij lekkere hapjes of een tapasbuffet voor bij de borrel om uw feest compleet te maken. Of heerlijk met elkaar dineren? Een a la carte gerecht, buffet of barbecue behoort zeker ook tot de mogelijkheden. Zit uw keus er niet tussen? Wij leveren graag maatwerk!

Met de diverse activiteiten welke wij aanbieden organiseert u een geslaagd personeelsfeest of familiedag. Echter u kunt ook denken aan een gezellige feestavond met bijvoorbeeld een zanger, dj of band. Daarnaast bieden wij diverse (avond)programma’s aan, zoals een themafeest met casino, meezingquiz, ik Quiz het, Ik hou van Fryslân en de jongens tegen de meisjes.

Meer informatie

Bent u enthousiast en wilt u meer informatie? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met de groepsevenementen planning en organisatie  (0514-522221 of evenementen@kuilart.nl).