Skûtsjesilen

Personeelsuitje zeilen in Friesland!

De Kuilart organiseert en verzorgd uw complete personeelsuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Wij kunnen verschillende dag- of dagdeel programma’s voor u samenstellen. Het skûtsje zeilen is onze hoofdactiviteit, waarmee u andere activiteiten kunt combineren. Lekker uitwaaien op het water, meehelpen als schipper, schoteman of fokkenist! U kunt ook denken aan zeilen met skûtsjes in wedstrijdverband. Welk team is het snelst?

Steek van wal

Er liggen verschillende skûtsjes klaar aan onze steigers. Stap aan boord en beleef de sensatie van een skûtsje in de volle wind. De schipper kan een beroep op u doen…! Is de groep groter dan 12 personen?
Geen probleem! Dan zeilen we met meerdere skûtsjes. Voor zowel kleine als grote groepen is onze locatie zeer geschikt.

Groepsverhuur skûtsjes

Als groep kunt u een skûtsje huren vanaf 2 uren van maandag t/m zondag. Op vrijdagen en zaterdagen in de periode van mei t/m september geldt een meerprijs of dagprijs. Het maximaal aantal personen per skûtsje is 12. Bij grotere groepen zijn er meerdere skûtsjes beschikbaar. Wilt u geen volledig verzorgd programma, slechts een skûtsje huren? Ook dit is mogelijk!

Meer informatie

Bent u enthousiast over skûtsje zeilen en wilt u hierover meer informatie of een offerte op maat? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met de groepsevenementen planning en organisatie  (0514-522221 of evenementen@kuilart.nl).