Rondvaartboot

U wilt gezellig genieten op het water met uw gezelschap, dan is een rondvaartboot uitermate geschikt voor u. De schipper vaart met u over de Friese meren en tevens is er catering aan boord.

Voor een groep tot 75 personen kunnen wij een rondvaartboot voor u regelen. De rondvaart vertrekt vanaf de steiger voor ons grand café en kan desgewenst ingevuld worden met catering aan boord. Zo kunt u genieten van de prachtige omgeving van Zuidwest Friesland vanaf het water en bovendien genieten van lekkere hapjes en drankjes!

Na afloop van de rondvaart kunt u in ons sfeervolle grand café genieten van een lunch, diner of barbecue naar wens. En dat met uitzicht aan het water. Kortom, u kunt er een heerlijke dag van maken!

Tarieven

Het huren van de rondvaartboot tot 75 personen is € 330,00 (2 uren, minimaal). Op zaterdag en zondag is dit tarief € 420,00 (3 uren, minimaal). Daarbij is het € 80,00 per extra uur.

*Prijzen gelden bij vertrek vanaf De Kuilart. 

Meer informatie

Bent u na het lezen enthousiast geworden over de rondvaart en wilt u hierover meer informatie of een reservering maken? Dan kunt u uiteraard altijd contact met één van onze medewerkers van groepsevenementen. Zij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden of uw uitje vast te leggen. Bel op telefoonnummer 0514-522221 of stuur een email naar evenementen@kuilart.nl.