Praamvaren

Op een bijzondere manier, in een open praam, vaart u over het Friese water. De schipper heeft zijn accordeon mee en dit staat garant voor veel gezelligheid aan boord tijdens het praamvaren!

Met een hapje en drankje aan boord is er vooral gelegenheid om gezellig bij te kletsen en de mooie omgeving te verkennen. De tocht is uit te breiden met een verhalenverteller (meerprijs). Bovendien is het ook geschikt in combinatie met andere activiteiten, zoals de Gaasterland Express of een bezoek aan de ijsboerderij of het Schaatsmuseum. U sluit de middag of dag af met een heerlijke diner of buffet in ons sfeervolle grand café.

Ook bij ‘slecht’ weer kan uw tocht op de praam gewoon doorgaan. De praam heeft namelijk een dektent en kan daardoor ook bij regen van wal steken. Er kunnen maximaal 45 personen aan boord met dektent en zonder dektent kunnen er zelfs maximaal 55 personen aan boord. Tevens is er een rolstoellift aanwezig (maximaal 20 personen aan boord).

Tarieven

Het huurtarief is op aanvraag en er geldt een minimale vaartijd van één uur. Daarnaast is het ook afhankelijk van de opstapplaats. Het tarief is exclusief catering.

Meer informatie

Bent u dan ook enthousiast geworden over het praamvaren en wilt u hierover meer informatie of een reservering maken? Dan kunt u uiteraard altijd contact met één van onze medewerkers van groepsevenementen. Zij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden of uw uitje vast te leggen. Bel op telefoonnummer 0514-522221 of stuur een email naar evenementen@kuilart.nl.