Flyboarden

Wilt u uw personeelsuitje of familiefeest een spectaculaire invulling geven? Dan is flyboarden een must, het is een actieve en unieke beleving op het water voor iedereen. Het lijkt moeilijk, maar na een korte uitleg van de instructeur en wat oefenen kun je al snel vliegen als een vogel en duiken als een dolfijn!

De basistechniek van het flyboarden is redelijk snel onder de knie te krijgen. De clinic onder begeleiding van een ervaren instructeur duurt circa 15 minuten, dit is inclusief uitleg. De activiteit is wel op eigen risico. Na de clinic is er bovendien de mogelijkheid om te douchen.

Deze clinic is goed te combineren met bijvoorbeeld skutsje zeilen of valk zeilen. Zo maakt u er een heerlijk actief dagje uit van, met bijvoorbeeld familie, vrienden of als personeelsuitje!

Tarieven

De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte en duur van de clinic, dat wil zeggen dat de prijs dan ook altijd op aanvraag is.

Meer informatie

Bent u na het lezen enthousiast geworden over het flyboarden en wilt u hierover meer informatie of een reservering maken? Dan kunt u uiteraard altijd contact met één van onze medewerkers van groepsevenementen. Zij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden of uw uitje vast te leggen. Bel op telefoonnummer 0514-522221 of stuur een email naar evenementen@kuilart.nl.