Solex rijden

U gaat er op uit te solex rijden en maakt een prachtig mooie toertocht door de Friese weilanden. Zo kunt u tijdens een gezellig uitje genieten van vergezichten in de omgeving van Koudum en de Gaasterlandse bossen. Of bezoek tijdens het solex rijden één van de pittoreske Friese Elfsteden, bijvoorbeeld Hindeloopen of Stavoren. Slenter even rond in de mooie straatjes en stap dan weer op om uw tocht te vervolgen.

Via een mooie route dwars door het Friese landschap, over slingerende paden rijdt u langs een horecagelegenheid. Hier heeft u de mogelijkheid om even af te stappen, een momentje van rust en bovendien even de benen strekken. Uiteraard vervolgt u uw tocht, na een kleine versnapering, weer verder richting De Kuilart.

Deze activiteit is geschikt voor zowel kleine als ook grotere groepen. Daarnaast kunt u gaan solex rijden in de ochtend of de middag, maar uiteraard is het ook mogelijk voor de gehele dag. Daarnaast is het prima te combineren met wellicht een leuke activiteit op het water. En uiteraard met een heerlijke lunch, diner of een buffet in ons grand café. Zo maakt u er een gezellig dagprogramma van met familie, vrienden of collega’s!

Tarieven

U huurt al een solex vanaf € 30,00 per persoon.

Meer informatie

Bent u na het lezen enthousiast geworden over het solex rijden en wilt u hierover meer informatie of een reservering maken? Dan kunt u uiteraard altijd contact met één van onze medewerkers van groepsevenementen. Zij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden of uw uitje vast te leggen. Bel op telefoonnummer 0514-522221 of stuur een email naar evenementen@kuilart.nl.