Pitch & Putt Golf

Nabij De Kuilart ligt een recent aangelegde golfbaan. Hier kunt u in gezelschap een leuk Pitch & Putt Golf spel spelen. In groepjes van drie of vier personen speelt u dit spel tegen elkaar. Zowel voor de beginnende als de actieve speler is dit een uitdagend spel om in wedstrijdvorm te spelen.

Het spelen van Pitch & Putt Golf kan met 9 of 18 holes. Daarbij moet u uitgaan van circa 1 uur spelen bij 9 holes. Bij een 18 holes spel is dit circa 2 tot 2,5 uur. Bij een grotere groep gaat u in groepjes van 4 personen de golfbaan op.

Na afloop van het golven kunt u bij De Kuilart gezellig na kletsen en terecht voor een heerlijke lunch, diner of barbecue op ons terras of in het grand café aan het water. Deze activiteit kunt u ook goed combineren met onze andere activiteiten, zoals een zeiltocht op een authentiek skûtsje of een vaartocht met een sloep, mocht u op zoek zijn naar een leuk dagprogramma. Én om de Friese beleving compleet te maken.

Tarieven

  • 9 holes: € 15,00 p.p.
  • 18 holes: € 18,50 p.p.

Tarieven zijn inclusief materiaal en een instructie/uitleg van ca. 15 minuten.

Meer informatie

Bent u na het lezen enthousiast geworden over Pitch & Putt Golf en wilt u hierover meer informatie of een reservering maken? Dan kunt u uiteraard altijd contact met één van onze medewerkers van groepsevenementen. Zij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden of uw uitje vast te leggen. Bel op telefoonnummer 0514-522221 of stuur een email naar evenementen@kuilart.nl.