Outdoor games

In samenwerking met Outdoor Veldboom organiseren wij diverse stoere outdoor games. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan outdoor games zoals Expeditie Robinson, Highland Games, handboogschieten en Wie is de Mol.

Bovendien zijn al deze outdoor games zeer geschikt voor een geslaagde familiedag of een stoer teamuitje. Een leuke uitdaging om gezamenlijk met elkaar te doen om dan bijvoorbeeld af te sluiten met een heerlijk diner of buffet.

Expeditie Robinson

Doe mee aan de outdoor game Expeditie Robinson! Een vernuftig spel waarbij je als teams tegen elkaar strijdt. Wie kan er ten eerste het snelste vuur maken of een puzzel oplossen. Wie is de kampioen in katapult bouwen of een belangrijke sleutel opvissen? Kortom, wie kan overleven op een onbewoond eiland! Ga de uitdaging aan!

Highland Games

De Highland Games zijn ook echt een aanrader! Gekleed in traditionele Schotse rokken wordt het traditionele clanspel uit de Schotse hooglanden gespeeld.

Bij bijvoorbeeld het boomstammen of bijlen werpen en biertonnen sjouwen denkt u direct aan ruige, stoere mannen. Echter niks is minder waar, want deze activiteit is ook heel geschikt voor vrouwen. Zij zijn toch minstens zo stoer, sterk of slim! Laat maar zien wie de sterkste is onder jullie gezelschap! Deze activiteit is tevens uit te breiden met het boogschieten.

Tarieven

De prijs is op aanvraag.

Meer informatie

Bent u na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden over de outdoor games en wilt u hierover meer informatie of een reservering maken? Dan kunt u uiteraard altijd contact met één van onze medewerkers van groepsevenementen. Zij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden of uw uitje vast te leggen. Bel op telefoonnummer 0514-522221 of stuur een email naar evenementen@kuilart.nl.