Fietsen en mountainbiken

Het Friese land per fiets of mountainbike verkennen vanaf De Kuilart. U kunt fietsen en ook mountainbiken langs dijken en kliffen, maar ook de bossen in Gaasterland zijn op een steenworp afstand te vinden. Daarnaast kunt u ook langs mooie stadjes en historische monumenten en panden. Kortom, u kijkt uw ogen uit!

Neem nu bijvoorbeeld het oude Hindeloopen met haar pittoreske karakter en de kleine bruggetjes. De Kuilart is hiervoor een prima uitvalsbasis. Naast de vele fietsroutes en puzzeltochten die we hebben liggen, kunt u ook fietsen langs de knooppunten van de fietsroute netwerkkaart.

Voor de sportievelingen zijn er ATB’s beschikbaar en kunt u bovendien onder begeleiding van een instructeur de bossen verkennen. Na afloop van de tocht is er de mogelijkheid om uiteraard gebruik te maken van een verfrissende douche.

Bent u iets minder sportief, dan zijn er uitstekende e-bikes beschikbaar en kunt u alsnog genieten van de omgeving per fiets. Op uw gemak de omgeving ontdekken en genieten!

De activiteit fietsen leent zich bovendien uitstekend om te combineren met onze andere activiteiten.

Tarieven

U huurt al een gewone fiets met drie versnellingen vanaf € 9,50 per dag. Een e-bike is te huur voor € 20,00 per dag.

Meer informatie

Bent u na het lezen enthousiast geworden over het fietsen of mountainbiken en wilt u hierover meer informatie of een reservering maken? Dan kunt u uiteraard altijd contact met één van onze medewerkers van groepsevenementen. Zij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden of uw uitje vast te leggen. Bel op telefoonnummer 0514-522221 of stuur een email naar evenementen@kuilart.nl.