Groepsevenementen

Genieten van een compleet verzorgde dag

Op zoek naar leuk groepsevenementen voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, een familiefeest, een zakelijk evenement of een personeelsfeest? De Kuilart is daar een uitstekende locatie voor! Plan een leuke activiteit bij H2O events of bij Outdoor Veldboom en geniet vooraf en/of aansluitend aan de activiteit in ons restaurant met terras aan het water. 

H2O events

Bij H2O events kan je terecht voor het plannen van een fantastische watersport activiteit. Stap vanaf het terras van het Grand Café op de Kuilart direct op een skûtsje, of probeer het (elektrisch) flyboarden eens!  Voor het aanbod van H2O events kan je op hun website terecht. Voor meer informatie kan je mailen naar: info@h2oevents.nl.

Outdoor Veldboom

Of lijkt het je leuk om actief te zijn op het land? Speel bijvoorbeeld Highland games, expeditie Robinson of ga boogschieten. Outdoor Veldboom biedt tal leuke activiteiten op de Kuilart aan! Je kan contact opnemen met outdoor veldboom via: info@outdoorveldboom.nl

Grand Café It Skippershûs

Ben je bezig een uitje te plannen voor jouw personeel of wellicht een familiedag en ben je benieuwd naar de mogelijkheden in ons restaurant? We hebben veel opties voor groepen. Denk bijvoorbeeld aan koffie met gebak, een lunchtafel, shared dining of buffetten en barbecues. Voor meer informatie over ons aanbod en menusuggesties in het restaurant kan de onderstaande groepenfolder bekijken en kan je contact opnemen met onze groepsevenementen via evenementen@kuilart.nl.