Groepsevenementen

Genieten van een compleet verzorgde dag

De Kuilart organiseert groepsevenementen waaronder bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, een familiefeest, een zakelijke evenement, vrijgezellenfeest of een personeelsfeest. Wij verzorgen zowel indoor als outdoor evenementen om uw dag tot een succes te maken!

Vele mogelijkheden aan groepsevenementen

Onze evenementen zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen van diverse leeftijden. Daarbij kunt u uiteraard denken aan bijvoorbeeld outdoor (teambuilding) activiteiten zoals solexrijden, zeilen, flyboarden. Of wellicht een spetterende spelshow, een toer door Gaasterland en nog heel veel andere leuke activiteiten. Op De Kuilart valt altijd wat te beleven met het oog op teambuilding of familiefeesten. Het kan niet op!

Locatie aan het water

Het Grand Café It Skippershûs met terras bevindt zich aan het water. Daarnaast beschikt het ook over vier bowlingbanen, een discozaal en een grote feestzaal. Deze laatste is bovendien uitermate geschikt voor een familiedag of een zakelijke bijeenkomst. Daarbij ook nog met een unieke ligging aan het water, waardoor wij u een (privé) locatie voor kleine en grote groepen bieden.

Meer informatie

Bent u bezig een uitje te plannen voor uw personeel of wellicht een familiedag en wilt u de mogelijkheden weten bij ons? Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met groepsevenementen, planning en organisatie  (0514-522221 of evenementen@kuilart.nl).