Groepsevenementen

Genieten van een compleet verzorgde dag

Op zoek naar leuke groepsevenementen voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, een familiefeest, een zakelijk evenement of een personeelsfeest? De Kuilart is daar een uitstekende locatie voor!

Je kan jouw dag invulling volledig naar eigen keus inrichten. Bovendien kan je ervoor kiezen jouw dag af te wisselen met een activiteit op het park of in de omgeving in combinatie met een heerlijke lunch, diner of buffet. Plan een leuke activiteit bij H2O events of bij Outdoor Veldboom en geniet vooraf en/of aansluitend aan de activiteit in ons Grand Café It Skippershûs.

Mogelijkheden ruimtes

Er zijn drie verschillende zalen beschikbaar in Grand Café It Skippershûs.

  • Op de eerste verdieping bevindt zich een zaal geschikt tot 200 personen. Deze zaal heeft rondom uitzicht over het water en heeft een terras, eigen bar en audio- en presentatie.
  • Op de begane grond is het grand café, geschikt voor circa 120 personen. Ook deze ruimte heeft uitzicht over het water, maar daarnaast ook een terras aan het water, een eigen bar, kinderhoek, pooltafel en audio- en presentatie. Deze ruimte wordt in overleg verhuurd.
  • En op de benedenverdieping is een zaal geschikt tot 70 personen. Deze zaal heeft een eigen bar, twee pooltafels, vier bowlingbanen en een ballenbak. Dit laatste is uiteraard ideaal voor de kinderen.

H2O Events

Bij H2O Events kan je terecht voor het plannen van een fantastische watersport activiteit. Stap vanaf het terras van het Grand Café op de Kuilart direct op een skûtsje, of probeer het (elektrisch) flyboarden eens!  Voor het aanbod van H2O Events kan je op hun website terecht. Wil je meer informatie? Stuur een email via onderstaande button. 

Outdoor Veldboom

Of lijkt het je leuk om actief te zijn op het land? Speel bijvoorbeeld Highland games, expeditie Robinson of ga boogschieten. Outdoor Veldboom biedt tal leuke activiteiten op de Kuilart aan! Wil je meer informatie? Stuur een email via onderstaande button. 

Meer informatie

Ben je bezig een uitje te plannen voor jouw personeel of wellicht een familiedag en ben je benieuwd naar de mogelijkheden in ons restaurant? We hebben veel opties voor groepen, denk hierbij aan koffie met gebak, een lunchtafel, shared dining of buffetten en barbecues. Wil je meer informatie? Stuur een email via onderstaande button.