Groepsevenementen

Genieten van een compleet verzorgde dag

Op zoek naar leuk groepsevenementen voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, een familiefeest, een zakelijk evenement of een personeelsfeest? De Kuilart is daar een uitstekende locatie voor! Plan een leuke activiteit bij H2O events of bij Outdoor Veldboom en geniet vooraf en/of aansluitend aan uw activiteit in ons restaurant met terras aan het water. 

H2O events

Bij H2O events kunt u terecht voor het plannen van een fantastische watersport activiteit. Stap vanaf het terras van het Grand Café op de Kuilart direct op een skûtsje, of probeer het (elektrisch) flyboarden eens!  Voor het aanbod van H2O events kunt u op hun website terecht. Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@h2oevents.nl.

Outdoor Veldboom

Of lijkt het u leuk om actief te zijn op het land? Speel bijvoorbeeld Highland games, expeditie Robinson of ga boogschieten. Outdoor Veldboom biedt tal leuke activiteiten op de Kuilart aan! U kunt contact opnemen met outdoor veldboom via: info@outdoorveldboom.nl

Grand Café It Skippershûs

Bent u bezig een uitje te plannen voor uw personeel of wellicht een familiedag en bent u benieuwd naar de mogelijkheden in ons restaurant? We hebben veel opties voor groepen. Denk bijvoorbeeld aan koffie met gebak, een lunchtafel, shared dining of buffetten en barbecues. Voor meer informatie over ons aanbod in het restaurant kunt u contact opnemen met onze groepsevenementen via evenementen@kuilart.nl.

Bekijk hier onze menusuggesties voor groepen.