Familiecamping in Friesland

Ontdek de gezellige familiecamping in Friesland; De Kuilart!

De Kuilart, de familiecamping in Friesland is een 5-sterren camping aan het meer De Fluessen. De camping is het startpunt voor uw ontdekkingsreis door Friesland. Voor een vakantie, een seizoen of een heel jaar: De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ontdek de Camping van Friesland, De Kuilart!

Camping in Friesland, De Kuilart ligt direct aan het meer De Fluessen en is het startpunt voor uw ontdekkingsreis door Friesland. Voor een vakantie, een seizoen of een heel jaar: De mogelijkheden zijn eindeloos!

Camping Friesland, De Kuilart biedt vele faciliteiten onder andere:

De Kuilart, een 5-sterren camping in Friesland, is gelegen in een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral om te watersporten. Kortom, recreëren in optima forma!

Kamperen op De Kuilart is een ervaring van vrijheid, vriendelijkheid en het maken van nieuwe kennissen. Actief zijn op het water met een boot of surfplank. U kunt meedoen met de vele activiteiten die georganiseerd worden door het recreatieteam.

Top 3 Kampeerplaatsen

Standaard 1

Standaard
Vanaf €18,50 per nacht

Comfort 1

Comfort
Vanaf €20,50 per nacht

Kampeerplaats supercomfort

Supercomfort
Vanaf €28,00 per nacht

‘Fantastische leuk camping!’

Recreatiepark De Kuilart is een hele gezellige, maar vooral sfeervolle camping met heel vriendelijk personeel, alle benodigdheden zijn er op deze camping aanwezig, die ervoor zorgen dat je voor een heerlijke relaxte of sportieve fantastische vakantie kunt kiezen, de ligging is super zo aan het Fluessenmeer, leuke boottochtjes kun je maken of leren zeilen of surfen of vissen, je kunt er zwemmen en er is zelfs een strandje, ook bij wat minder goed weer kan je gebruik maken van div. faciliteiten zoals het overdekt zwembad of bowlingcentrum gezellige disco en een echte aanrader het restaurant ouderwets heerlijk veel div. keuze aan groente, waar zie je dit nog vandaag de dag bij div. restauranten echt heerlijke keuken! Supermarktje, wasserette, mocht er iets mankeren aan uw staanplaats, stacaravan, bungalow of villa meldt dit direct bij de receptie en het wordt diezelfde dag of de dag erna z.s.m. opgelost wat een service. Leuke fietsroutes verkrijgbaar bij de receptie en andere leuke trips. (Familie Alkema)

Klik hier voor meer informatie over kamperen op Vakantiepark De Kuilart. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen of zelf rechtstreeks online boeken via deze website.