Privé zalen

Familiedag of zakelijke bijeenkomst
It Skippershûs heeft diverse zalen welke geschikt zijn voor een familiedag of zakelijke bijeenkomsten. Met een unieke ligging aan het water bieden wij u een privé locatie voor kleine en grote groepen.

Volledig verzorgen
U kunt uw daginvulling in overleg volledig naar eigen keus inrichten en laten verzorgen door De Kuilart. U kunt kiezen uw dag af te wisselen met een van de vele activiteiten die wij organiseren en een heerlijke lunch, diner of buffet.

Tip: zeilen op een authentiek skûtsje over de Friese meren zal uw dag een typisch Fries en uniek tintje geven!

Zalen in It Skippershûs
– Op de eerste verdieping bevindt zicht een zaal geschikt tot 200 personen. Deze zaal met rondom uitzicht over het water heeft een terras, eigen bar en audio- en presentatie.
– Op de begane grond bevindt zich het grand café geschikt voor circa 120 personen. Deze ruimte heeft uitzicht over het water met een terras, eigen bar, kinderhoek, pooltafel en audio- en presentatie. Deze ruimte wordt in overleg verhuurd.
– Op de onder verdieping bevindt zich een zaal, geschikt tot 70 personen. Deze zaal heeft een eigen bar, pooltafels, vier bowlingbanen en een ballenbak wat ideaal is voor kinderen.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en de kosten.