Grand café

In Grand Café It Skippershûs is altijd wat te doen

In It Skippershûs vindt u ons grand café met terras aan het water, de snackbar, privézalen en bowlingbanen. Hierdoor biedt It Skippershûs een breed scala aan mogelijkheden voor vermaak. Gedurende het seizoen is het altijd gezellig druk in en rondom It Skippershûs.

Terras aan het water

Vanuit het grand café stapt u zo het uniek gelegen terras aan het water op! U kunt er lekker in het zonnetje zitten en genieten van het uitzicht over het water en de bootjes. Het vaarwater tussen de Fluessen, de Morra en het IJsselmeer wordt volop benut door alle pleziervaart waardoor het water altijd in beweging is.

Snackbar, voor de snelle hap

Heeft u geen zin of geen tijd om zelf een maaltijd te koken? Of u heeft gewoon trek in een snelle hap? Dan kunt u op Vakantiepark De Kuilart terecht bij onze snackbar.

Pizza, ook af te halen

De Kuilart maakt eigen pizza’s. Door middel van een deegpletter en een grote pizza oven kunnen wij snel en lekkere verse pizza’s voor u maken. Bekijk hier onze pizzakaart. Pizza bestellen? Bel: 0514-521671.

Openingsperiodes

In juni, juli en augustus zijn we dagelijks geopend. Daarbuiten is het grand café ieder weekend geopend, van vrijdag t/m zondag. Kijk hier voor de actuele openingstijden bij de openingstijden.

Reserveren

Wilt u een tafeltje reserveren om a la carte te dineren? Bel direct naar Grand Café It Skippershûs : 0514-521671. Buiten openingstijden van het grand café kunt u ook reserveren via de receptie: 0514-522221.