Een weekend weg tijdens Pinksteren

Pinksteren, even lekker weg

Vakantiepark De Kuilart is en blijft een van de mooiste stekjes voor een geslaagd Pinksteren in Zuidwest Friesland. Het park heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

Volop vertier tijdens het Pinkster weekend

Tijdens Pinksteren kan je uitstekend kamperen op Vakantiepark De Kuilart. Heb je onbeperkt toegang tot ons overdekte zwembad met coole glijbanen. Voor meer informatie over de aanwezige faciliteiten op de Kuilart vind je hier.

Verschillende type kampeerplaatsen

Je kunt kiezen uit verschillende typen kampeerplaatsen. Heb je genoeg aan alleen een stroomvoorziening of heb je liever de luxe van een comfort plaats? Voor nog meer comfort hebben we zelfs een aantal plaatsen met een eigen privé sanitair unit. Bekijk snel de verschillende mogelijkheden en maak de keuze die bij je past!

Honden

Op alle kampeervelden zijn honden toegestaan behalve op plaats nr. 288 t/m 353. Klik hier voor meer informatie over ons hondenbeleid.

Pinksteren op tijd reserveren

Pinksteren is een erg populaire kampeervakantie en in die periode is het dan ook gezellig druk op De Kuilart. Wij raden je aan te reserveren. Via de website kan je direct het Pinksteren arrangement online reserveren. Voor online reserveringen berekenen wij geen reserveringskosten. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met de receptie. We helpen je graag!