Een weekend weg tijdens Pinksteren

Pinksteren, even lekker weg

Vakantiepark De Kuilart is en blijft een van de mooiste stekjes voor een geslaagd Pinksteren in Zuidwest Friesland. Het park heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

Volop vertier tijdens het Pinkster weekend

Tijdens Pinksteren kunt u uitstekend kamperen op Vakantiepark De Kuilart. Ons recreatieteam organiseert tijdens Pinksteren verschillende activiteiten en heeft u onbeperkt toegang tot ons overdekte subtropische zwembad. Voor meer informatie over de aanwezige faciliteiten en activiteiten op de Kuilart klikt u hier.

Verschillende type kampeerplaatsen

Hierboven kunt u kiezen uit drie verschillende typen kampeerplaatsen. Heeft u genoeg aan alleen een stroomvoorziening of heeft u liever de luxe van een comfort plaats? Voor nog meer luxe hebben we zelfs een aantal plaatsen met een eigen privé sanitair unit. Bekijk snel de verschillende mogelijkheden en maak de keuze die bij u past!

Honden

Op alle kampeervelden zijn honden toegestaan behalve op plaats nr. 288 t/m 353. Klik hier voor meer informatie over ons hondenbeleid.

Pinksteren op tijd reserveren

Pinksteren is een erg populaire kampeervakantie en in die periode is het dan ook gezellig druk op De Kuilart. Wij raden u aan te reserveren. Via de website kunt u direct het Pinksteren arrangement online reserveren. Voor online reserveringen berekenen wij geen reserveringskosten. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met de receptie. We helpen u graag!