De Kuilart en It Wiid wederom Top Camping Europa in 2019

Vakantiepark De Kuilart heeft wederom het predicaat “Europees Top” van de ANWB gekregen.

De Top campings halen de maximale score van vijf sterren bij de ANWB-campinginspectie. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie, winkels en horeca. Dit jaar was de bekendmaking op de vakantiebeurs in Hardenberg. In totaal hebben drie campings de titel Top camping in Friesland gekregen. Ook zusterbedrijf It Wiid is weer benoemd tot Top camping en heeft tevens vijf sterren ontvangen.

De Kuilart ontvangt deze titel al meerdere jaren op rij. Zusterbedrijf It Wiid ontvangt deze titel nu voor de derde keer. Dit is voor de familie Bleckman ieder jaar een beloning voor de investeringen die zij doen om beide bedrijven de hoge standaard te geven die vandaag de dag verwacht mag worden bij 5 sterren campings.

Vakantiepark De Kuilart bouwt nu voor de derde keer op rij deze winter nieuwe vakantiewoningen. It Wiid is bezig met een volledige herinrichting voor hun chalets aan het water. Op deze manier wordt de kwaliteit gewaarborgd op beide bedrijven en blijven de campings meegaan met de laatste trends op het gebied van recreëren.

Kortom: Ben je op zoek naar een 5 sterren camping in Noord Nederland? Dan ben je op  Vakantiepark De Kuilart en op Camping It Wiid op het juiste adres!