Coronavirus

Wij houden de nieuwsberichten over het coronavirus dagelijks in de gaten en handelen waar nodig. De Kuilart volgt de richtlijnen van het RIVM, Brancheorganisatie RECRON en overheden.

Consequenties voor onze gasten

Er is op dit moment geen geldige reden om of vakanties af te gelasten. Koudum/Friesland is nog steeds een veilig gebied om naar toe te reizen.

We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.

Belangrijk om te weten: Op dit moment is het coronavirus geen reden tot annuleren en valt het niet onder de annuleringsverzekering. Kosten van een annulering worden volgens de Recron voorwaarden berekend. U kunt de voorwaarden vinden op de website van de Hiswa-Recron.

Faciliteiten

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het kabinet dinsdag 31 maart j.l. besloten om ook de horecagelegenheden te sluiten.

Wij zullen daarom de volgende faciliteiten sluiten tot en met dinsdag 28 april:

  • Horeca
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Sanitairgebouwen (alle sanitair gebouwen zijn gesloten)

Hotels, vakantieparken, campings en jachthavens vallen hier niet onder en mogen wel open blijven.

Veelgestelde vragen

Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen en voor veel zorgen bij iedereen. Het is daarom terecht dat hier veel vragen over zijn. Vandaar dat wij voor u de meeste veelgestelde vragen nog wat uitgebreider hebben beschreven.