Contact groepsevenementen

U heeft interesse voor een leuk uitje interesse in onze activiteiten. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld solexrijden, praamzeilen of een diner in ons grand café. Dit voor bijvoorbeeld een familiedag, bruiloft, personeelsfeest of een teambuilding uitje! Alleen u heeft nog een aantal vragen of wilt wellicht meer informatie, voordat u uw uitje vast gaat leggen. Dit kan via het formulier contact groepsevenementen hieronder.

Bent u echter alvast nieuwsgierig naar de activiteiten aan wal, onze activiteiten op het water of wellicht onze arrangementen? Bekijk ze dan uiteraard gauw! Ook kunt u onze mogelijkheden bekijken van de vakantiehuizen of kamperen mocht u naast uw uitje ook een verblijf willen boeken. Wat is er nu leuker dan na uw feestje naar uw huisje of kampeerplaats te wandelen en de volgende dag nog even na te genieten.

U kunt contact met ons opnemen door onderstaand formulier contact groepsevenementen in te vullen met uw vraag of de informatie die u graag wilt ontvangen. Onze medewerkers van groepsevenementen staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden of uw uitje vast te leggen. Zo kan het voor genieten alvast beginnen!

Liever telefonisch een van onze medewerkers spreken? Bel dan tijdens de openingstijden op telefoonnummer 0514-522221. Wij kunnen u dan doorverbinden met onze collega’s van groepsevenementen.

Contactformulier groepen