Caravan aan het water

Kom kamperen in Friesland en plaats jouw caravan aan het water

Vakantiepark De Kuilart is jouw camping voor een heerlijke vakantie aan het water! Zet jouw caravan aan het water en geniet van het prachtige uitzicht over De Fluessen, het grootste binnenmeer van Friesland. Daarnaast kan je ook een stacaravan huren en en het kopen van een chalet aan het water behoort ook tot de mogelijkheden.

Caravan aan het water

Op De Kuilart hebben wij diverse caravanplaatsen aan het water. Het gaat dan om de zgn. comfortplaatsen,voorzien van 16 ampère stroom-, water-, riool- en digitale TV kabel aansluiting.  Sommige plaatsen liggen op een rustige plek op de camping, anderen bieden meer reuring. Een paar van deze velden zijn huisdiervrij, op andere velden zijn de honden welkom. Ook hebben wij een paar prachtige campingplaatsen direct bij de jachthaven en nabij het hoofdgebouw met haar voorzieningen. Zo heeft De Kuilart onder andere een binnenzwembad, een Grand café en een supermarkt. Verder huur je bij de bootverhuur een sloep, motorboot of zeilboot voor een heerlijke dag op het water.

Seizoenplaats aan het water

Natuurlijk kan je ook langer op Vakantiepark De Kuilart blijven dan enkel een weekend of korte vakantie. Zet jouw caravan aan het water neer voor een geheel seizoen of voorseizoen. Of geniet van de rust tijdens het naseizoen. Wij hebben daarnaast diverse aantrekkelijke arrangementen tijdens feestdagen en vakanties.

Eigen chalet aan het water kopen

Ben je op zoek naar een chalet met een eigen plekje aan het water? Bekijk dan onze chalets aan het water! Dit prachtige chaletpark ligt op Vakantiepark De Kuilart maar heeft een eigen ligging. Alle chalets liggen direct aan het water. Je legt zo jouw bootje bij jouw chalet. Wil je dus een chalet kopen aan het water, bekijk dan de mogelijkheden op De Kuilart!