Caravan aan het water

Kom kamperen in Friesland aan het water

Vakantiepark De Kuilart is uw camping voor een vakantie aan het water! Zet uw caravan aan het water en geniet van het prachtige uitzicht over De Fluessen, het grootste binnenmeer van Friesland. Daarnaast kunt u ook een stacaravan huren en en het kopen van een chalet aan het water behoort ook tot de mogelijkheden.

Caravan aan het water

Op vakantiepark De Kuilart hebben wij diverse caravanplaatsen aan het water. Het gaat dan om de zgn. comfortplaatsen,voorzien van 16 ampère stroom-, water-, riool- en digitale TV kabel aansluiting.  Sommige plaatsen liggen op een rustige plek op de camping. Een paar van deze velden zijn huisdiervrij, op andere velden zijn de honden welkom. Ook hebben wij een paar prachtige campingplaatsen direct bij de jachthaven en nabij het hoofdgebouw met haar voorzieningen. Zo heeft De Kuilart o.a. een binnenzwembad, een Grand café en supermarkt. Bij de bootverhuur huurt u een sloep, motorboot of zeilboot voor een heerlijke dag op het water.

Seizoenplaats aan het water

Natuurlijk kunt u ook langer op Vakantiepark De Kuilart blijven dan enkel een weekend of vakantie. Zet uw caravan aan het water neer voor een geheel seizoen of voorseizoen. Of geniet van de rust tijdens het naseizoen. Wij hebben daarnaast diverse arrangementen.

Eigen chalet aan het water kopen

Bent u op zoek naar een eigen plekje aan het water? Bekijk dan onze chalets aan het water! Dit prachtige chaletpark ligt op Vakantiepark De Kuilart maar heeft een eigen ligging. Alle chalets liggen direct aan het water. U legt zo uw bootje bij uw chalet. Wilt u dus een chalet kopen aan het water, bekijk dan de mogelijkheden op De Kuilart!