Kampeerplaats supercomfort

Kampeerplaats Comfort met privé sanitair

Luxe kamperen met eigen privé sanitair 6 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Kampeerplaats Comfort met privé sanitair

Kamperen met comfort en privé sanitair op een vijfsterrenpark

Op Vakantiepark De Kuilart is het mogelijk met eigen tent, (vouw)caravan of camper te kamperen op een Kampeerplaats Comfort met privé sanitair. De kampeerplaats comfort met privé sanitair beschikt namelijk over een eigen sanitaire voorziening. Zo is het niet nodig gebruik te maken van de algemene voorzieningen, maar kan je direct naast je caravan of tent gebruik maken van wastafel, douche en toilet. Ideaal, al zeggen we het zelf. 

De kampeerplaatsen met privé sanitair beschikken over een 16 ampère stroom-, water-, riool- en digitale TV kabelaansluiting (geen analoge TV zenders te ontvangen). De plaatsen zijn gemiddeld 80 m2 (inclusief sanitair unit) en autovrij. Op deze plaatsen past een kampeermiddel van gemiddeld 6,5 meter. Wel een auto mee? Deze mag geparkeerd worden op het parkeerterrein van De Kuilart. 

Het gebruik van het eigen sanitair is op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur, de sleutel van het sanitair kun je bij de receptie afhalen. Let op: het eigen sanitair is niet verwarmd. In de winterperiode (31 oktober – 31 maart) bij ons kamperen? Houd er dan rekening mee dat de kampeerplaatsen met privé sanitair niet beschikbaar zijn, omdat het water afgesloten is op de kampeerplaatsen.

Ligging Kampeerplaats Comfort met privé sanitair

Nieuwsgierig naar de ligging van de plaats? Bekijk of download dan snel de plattegrond van Vakantiepark De Kuilart. Ontdek dan ook waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich op het park bevinden. 

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Je ontvangt twee gratis codes voor twee apparaten voor de duur van het verblijf. Daarnaast kunnen er meer codes voor toegang tot het WiFi gekocht worden bij de receptie.

Prijzen en periodes

Voor prijzen en periodes om te kamperen bekijk onze beschikbaarheid. Daarnaast bieden wij voor het kamperen aantrekkelijke kampeerarrangementen aan. Boek hieronder direct online en bekijk de exacte prijzen en beschikbaarheid.

  • huisdier 1 hond toegestaan
  • Eigen douche en toilet
  • wifi code gratis Gratis WiFi code voor 2 apparaten
  • Standaard 16 ampère stroom
  • Water- afvoer- en digitale tv aansluiting mogelijk