Kampeerplaats supercomfort

Kampeerplaats Supercomfort

Luxe kamperen met eigen privé sanitair 5 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Kampeerplaats Supercomfort

Luxe kamperen op een vijfsterrenpark

Op De Kuilart kan je met eigen tent, (vouw)caravan of camper luxe en comfortabel kamperen op een één van onze supercomfort plaatsen. De kampeerplaats Supercomfort beschikt namelijk over een eigen sanitaire voorziening. Zo is het niet nodig gebruik te maken van de algemene voorzieningen, maar kan je direct naast uw caravan of tent gebruik maken van wastafel, douche en toilet. Ideaal, al zeggen we het zelf. 

De supercomfort plaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom-, water-, riool- en digitale TV kabelaansluiting mogelijk (geen analoge TV zenders te ontvangen). De plaatsen zijn gemiddeld 80 m2 (inclusief sanitair unit) en autovrij. Wel een auto mee? Deze mag geparkeerd worden op het parkeerterrein bij de receptie.

In de winterperiode (31 oktober – 31 maart) bij ons kamperen? Houd er dan rekening mee dat de supercomfort plaatsen niet beschikbaar zijn. Dit aangezien het water op de plaatsen is afgesloten en, omdat de sanitair units ook niet verwarmt zijn.

Ligging Kampeerplaats Supercomfort

Nieuwsgierig naar de ligging van onze Kampeerplaats Supercomfort? Bekijk of download dan snel de plattegrond van Vakantiepark De Kuilart. Ontdek dan ook waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich op het park bevinden. 

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Per verblijf op De Kuilart ontvangt u één gratis Wi-Fi code per kampeerplaats. Extra toegangscodes voor het internet op De Kuilart zijn te koop bij de receptie. 

Prijzen en periodes

Voor prijzen en periodes om te kamperen op de Kampeerplaats Supercomfort bekijk onze beschikbaarheid.

Daarnaast bieden wij voor het kamperen aantrekkelijke kampeerarrangementen aan. Boek hieronder direct online en bekijk de exacte prijzen en beschikbaarheid.

  • huisdier 1 hond toegestaan
  • Eigen douche en toilet
  • wifi code gratis Gratis WiFi code voor 1 apparaat
  • Standaard 16 ampère stroom
  • Water- afvoer- en digitale tv aansluiting mogelijk