Kampeerplaats supercomfort

Kampeerplaats Supercomfort

Luxe kamperen met eigen privé sanitair 5 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Kampeerplaats Supercomfort

Luxe Kampeerplaats Supercomfort op een vijfsterrenpark

Op De Kuilart kunt u met uw eigen tent, (vouw)caravan of camper luxe en comfortabel kamperen op een één van onze supercomfort plaatsen. Deze kampeerplaatsen hebben een eigen sanitaire voorziening. Zo hoeft u geen gebruik te maken van de algemene voorzieningen, maar kunt u direct naast uw caravan of tent douchen (met thermostatische kraan) of toiletteren.

Kampeerplaats Supercomfort zijn gemiddeld 80 m2, hier staat ook het sanitair gebouw op. De plaatsen zijn voorzien van stroom-, water-, riool- en digitale TV kabel aansluiting (geen analoge TV zenders te ontvangen). Bovendien is de plaats voorzien van 16 ampère stroom en is autovrij. De supercomfort plaatsen zijn alleen niet beschikbaar in de winter vanwege een winterstop.

Ligging Kampeerplaats Supercomfort

Bent u nieuwsgierig naar de ligging van deze kampeerplaatsen? Bekijk dan snel de plaatsen 450 t/m 483 op de plattegrond van Vakantiepark De Kuilart. Zo kunt u ook zien waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich bevinden.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Per verblijf op De Kuilart ontvangt u 1 gratis WiFi code per verblijfsaccommodatie. Extra WiFi-codes kunt u kopen op de receptie. Bent u klant van KPN? Dan is het gebruik van hotspots vaak gratis, neem hiervoor uw eigen inlogcodes mee.

Prijzen en perioden

Het tarief in 2020 voor een Kampeerplaats Supercomfort met 1-2 personen is in het laagseizoen €28,00 en in het hoogseizoen €40,50. (excl. toeristenbelasting).

Het tarief in 2021 voor een Kampeerplaats Supercomfort met 1-2 personen is in het laagseizoen €28,50 en in het hoogseizoen €43,50. (excl. toeristenbelasting).

Wij bieden ook diverse arrangementen aan.

  • 1 hond toegestaan
  • Eigen douche en toilet
  • wifi code gratis Gratis WiFi code voor 1 apparaat
  • Standaard 16 ampère stroom
  • Water- afvoer- en digitale tv aansluiting