Kampeerplaats Standaard

Kampeerplaats Standaard

Genieten van betaalbaar kamperen 5 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Kampeerplaats Standaard

Kamperen op Kampeerplaats Standaard op een vijfsterrenpark

Op Vakantiepark De Kuilart kunt u met uw eigen tent, (vouw)caravan of camper kamperen op een Kampeerplaats Standaard. Deze plaatsen bevinden zich rondom het eerste toiletgebouw, centraal gelegen op het park en dicht in de buurt van de faciliteiten. Bovendien zijn deze plaatsen voordelig geprijsd. Daarnaast beschikken de standaard plaatsen over een 16 ampère stroomaansluiting, zijn de plaatsen gemiddeld 70 m2 groot en de plaatsen zijn autovrij.

Ligging Kampeerplaats Standaard

Bent u nieuwsgierig naar de ligging van onze standaard kampeerplaatsen? Bekijk dan snel de plaatsen 131 t/m 144 op de plattegrond van Vakantiepark De Kuilart. Bovendien kunt u dan ook zien waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich bevinden.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Per verblijf op De Kuilart ontvangt u 1 gratis WiFi code per verblijfsaccommodatie. Daarnaast zijn extra WiFi-codes verkrijgbaar bij de receptie. Bent u klant van KPN? Dan is het gebruik van hotspots vaak gratis, neem hiervoor uw eigen inlogcodes mee.

Prijzen en perioden

Het tarief in 2020 voor een Kampeerplaats Standaard met 1-2 personen is in het laagseizoen €18,50 en in het hoogseizoen €27,50 (excl. toeristenbelasting).

Het tarief in 2021 voor een Kampeerplaats Standaard met 1-2 personen is in het laagseizoen €19,00 en in het hoogseizoen €28,00 (excl. toeristenbelasting).

Wij bieden ook diverse arrangementen aan.

  • 1 hond toegestaan
  • wifi code gratis Gratis WiFi code voor 1 apparaat
  • Standaard 16 ampère stroom