Kampeerplaats Standaard

Kampeerplaats Standaard

Genieten van betaalbaar kamperen 5 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Kampeerplaats Standaard

Kamperen op een vijfsterrenpark

Op Vakantiepark De Kuilart kunt u met uw eigen tent, (vouw)caravan of camper kamperen op een Kampeerplaats Standaard. Deze plaatsen bevinden zich rondom het eerste toiletgebouw, zijn centraal gelegen en zijn voordelig geprijsd. Een standaardplaats beschikt over een 16 ampère stroomaansluiting, is gemiddeld 70 m2 en is autovrij.

Ligging Kampeerplaats Standaard

Bent u nieuwsgierig naar de ligging van deze Kampeerplaatsen? Bekijk dan snel de plaatsen 131 t/m 144 op de plattegrond van Vakantiepark De Kuilart. Zo kunt u ook zien waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich bevinden.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Per verblijf op De Kuilart ontvangt u 1 gratis WiFi code per verblijfsaccommodatie. Extra WiFi-codes kunt u kopen op de receptie. Bent u klant van KPN? Dan is het gebruik van hotspots vaak gratis, neem hiervoor uw eigen inlogcodes mee.

Prijzen en perioden

Het tarief in 2020 voor een Kampeerplaats Standaard met 1-2 personen is in het laagseizoen €18,50 en in het hoogseizoen €27,50 (excl. toeristenbelasting).

Wij bieden ook diverse arrangementen aan.

  • 1 hond toegestaan
  • Gratis WiFi code voor 1 apparaat
  • Standaard 16 ampère stroom