Kampeerplaats Standaard

Kampeerplaats Standaard

Genieten van betaalbaar kamperen 5 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Kampeerplaats Standaard

Voordelig kamperen op een vijfsterrenpark

Op Vakantiepark De Kuilart kunt u met uw eigen tent, (vouw)caravan of camper kamperen op een Kampeerplaats Standaard. Deze plaatsen bevinden zich rondom het toiletgebouw 1, centraal gelegen op het park en dicht in de buurt van de faciliteiten. Bovendien zijn deze plaatsen voordelig geprijsd.

De standaard kampeerplaatsen beschikken over een 16 ampère stroomaansluiting. En de plaatsen zijn gemiddeld 70 m2 groot en autovrij.

Ligging Kampeerplaats Standaard

Bent u nieuwsgierig naar de ligging van onze Kampeerplaats Standaard? Bekijk of download dan snel de plattegrond van Vakantiepark De Kuilart. Bovendien kunt u dan ook zien waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten op het park zich bevinden.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Per verblijf op De Kuilart ontvangt u één gratis Wi-Fi code per verblijfsaccommodatie. Extra toegangscodes voor het internet op De Kuilart kunt u kopen op de receptie. 

Prijzen en periodes

Voor prijzen en periodes om te kamperen op de Kampeerplaats Standaard bekijk onze prijslijst kamperen.

Daarnaast bieden wij voor het kamperen aantrekkelijke kampeerarrangementen aan. Boek hieronder direct online en bekijk de exacte prijzen en beschikbaarheid.

  • huisdier 1 hond toegestaan
  • wifi code gratis Gratis WiFi code voor 1 apparaat
  • Standaard 16 ampère stroom