Kampeerplaats Standaard

Genieten van betaalbaar kamperen 5 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Kampeerplaats Standaard

Voordelig kamperen op de Kampeerplaats Standaard

Op Vakantiepark De Kuilart is het mogelijk met eigen tent, (vouw)caravan of camper te kamperen op een Kampeerplaats Standaard. Deze plaatsen zijn centraal gelegen op het park en dicht in de buurt van de faciliteiten. Bovendien zijn deze plaatsen voordelig geprijsd.

De standaard kampeerplaatsen beschikken over een 16 ampère stroomaansluiting. En de plaatsen zijn gemiddeld 70 m2 en alle plaatsen zijn autovrij. Wel een auto mee? Deze mag geparkeerd worden op het parkeerterrein van De Kuilart. 

Ligging Kampeerplaats Standaard

Nieuwsgierig naar de ligging van de plaats? Bekijk of download dan snel de plattegrond van Vakantiepark De Kuilart. Ontdek dan ook waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich op het park bevinden. 

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Je ontvangt twee gratis codes voor twee apparaten voor de duur van het verblijf. Daarnaast kunnen er meer codes voor toegang tot het WiFi gekocht worden bij de receptie.

Prijzen en periodes

Voor prijzen en periodes om te kamperen bekijk onze beschikbaarheid. Daarnaast bieden wij voor het kamperen aantrekkelijke kampeerarrangementen aan. Boek hieronder direct online en bekijk de exacte prijzen en beschikbaarheid.

  • huisdier 1 hond toegestaan
  • wifi code gratis Gratis WiFi code voor 2 apparaten
  • Standaard 16 ampère stroom