Kampeerplaats Comfort

Kampeerplaats Comfort

Comfortabel kamperen, ook mogelijk aan het water of op extra grote plaatsen 5 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Kampeerplaats Comfort

Comfortabel kamperen op een vijfsterrenpark

Op De Kuilart kunt u met uw eigen tent, (vouw)caravan of camper terecht op een Kampeerplaats Comfort. De keus is aan u; direct aan het water met prachtig uitzicht of een wat meer beschut plekje, wellicht meer geschikt voor gezinnen met kinderen die nog niet kunnen zwemmen.

De comfort plaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom-, water-, riool- en digitale TV kabelaansluiting is mogelijk (geen analoge TV zenders te ontvangen). De meeste plaatsen zijn gemiddeld 80 m2, maar op het 500-veld hebben we ook mooie ruime plaatsen van gemiddeld 100 m2 en 120 m2 en alle plaatsen zijn autovrij.

Komt u in de winterperiode (31 oktober – 31 maart) bij ons kamperen? Houdt u er dan rekening mee dat het water op de kampeerplaatsen afgesloten is. U kunt in dit geval water verkrijgen bij in het sanitair gebouw bij de haven (nr. 3).

Ligging Kampeerplaats Comfort

Bent u nieuwsgierig naar de ligging van onze Kampeerplaats Comfort? Bekijk of download dan snel de plattegrond van Vakantiepark De Kuilart. Bovendien kunt u dan ook zien waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten op het park zich bevinden.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Per verblijf op De Kuilart ontvangt u één gratis Wi-Fi code per verblijfsaccommodatie. Extra toegangscodes voor het internet op De Kuilart kunt u kopen op de receptie..

Prijzen en periodes

Voor prijzen en periodes om te kamperen op de Kampeerplaats Comfort bekijk onze prijslijst kamperen.

Daarnaast bieden wij voor het kamperen aantrekkelijke kampeerarrangementen aan. Boek hieronder direct online en bekijk de exacte prijzen en beschikbaarheid.

  • huisdier 1 hond toegestaan
  • wifi code gratis Gratis WiFi code voor 1 apparaat
  • Standaard 16 ampère stroom
  • Water- afvoer- en digitale tv aansluiting mogelijk