Kampeerplaats Comfort

Kampeerplaats Comfort

Comfortabel kamperen aan het water of op extra grote plaatsen mogelijk 5 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Kampeerplaats Comfort

Comfortabel kamperen op een vijfsterrenpark

Op De Kuilart kunt u met uw eigen tent, (vouw)caravan of camper terecht op een Kampeerplaats Comfort. De keus is aan u; direct aan het water met prachtig uitzicht of een wat meer beschut plekje, wellicht meer geschikt voor gezinnen met kinderen die nog niet kunnen zwemmen.

Kampeerplaats Comfort zijn voorzien van 16 ampère stroom-, water-, riool- en digitale TV kabel aansluiting (geen analoge TV zenders te ontvangen), daarnaast zijn de plaatsen autovrij. De meeste plaatsen zijn gemiddeld 80 m2, maar op het 500-veld hebben we ook mooie ruime plaatsen van gemiddeld 100 m2 en 120 m2.

Ligging Kampeerplaats Comfort

Bent u nieuwsgierig naar de ligging van deze Kampeerplaatsen? Bekijk of download dan snel de plattegrond van Vakantiepark De Kuilart.  Zo kunt u ook zien waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich bevinden.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Per verblijf op De Kuilart ontvangt u 1 gratis WiFi code per verblijfsaccommodatie. Extra WiFi-codes kunt u kopen op de receptie. Bent u klant van KPN? Dan is het gebruik van hotspots vaak gratis, neem hiervoor uw eigen inlogcodes mee.

Prijzen en perioden

Het tarief in 2020 voor een Kampeerplaats Comfort met 1-2 personen is in het laagseizoen €20,50 en in het hoogseizoen €29,50. (excl. toeristenbelasting).

Het tarief in 2021 voor een Kampeerplaats Comfort met 1-2 personen is in het laagseizoen €21,00 en in het hoogseizoen €30,50. (excl. toeristenbelasting).

Wij bieden ook diverse arrangementen aan.

  • 1 hond toegestaan
  • wifi code gratis Gratis WiFi code voor 1 apparaat
  • Standaard 16 ampère stroom
  • Water- afvoer- en digitale tv aansluiting