Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats Comfort

Comfortabel kamperen 4 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Kampeerplaats Comfort

Comfortabel kamperen op een vijfsterrenpark

Op De Kuilart kan je met eigen tent, (vouw)caravan of camper terecht op een Kampeerplaats Comfort. De comfort plaatsen liggen verspreid over het park. Een plekje dichtbij het zwembad of toch een wat meer beschut plekje. Op zoek naar een plekje direct aan het water? Bekijk dan onze Comfort Premium plaatsen. 

De comfort plaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom-, water-, riool- en digitale TV kabelaansluiting is mogelijk (geen analoge TV zenders te ontvangen). De meeste plaatsen zijn gemiddeld 80 m2, alle plaatsen zijn autovrij.

In de winterperiode (31 oktober – 31 maart) bij ons kamperen? Houd er dan rekening mee dat het water op de kampeerplaatsen is afgesloten. In dit geval is water dan te verkrijgen in het sanitair gebouw bij de haven (nr. 3).

Ligging Kampeerplaats Comfort

Nieuwsgierig naar de ligging van onze Kampeerplaats Comfort? Bekijk of download dan snel de plattegrond van Vakantiepark De Kuilart. Ontdek dan ook waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich op het park bevinden.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Je ontvangt twee gratis codes voor twee apparaten voor de duur van het verblijf. Daarnaast kunnen er meer codes voor toegang tot het internet gekocht worden bij de receptie.

Prijzen en periodes

Voor prijzen en periodes om te kamperen op de Kampeerplaats Comfort bekijk onze beschikbaarheid.

Daarnaast bieden wij voor het kamperen aantrekkelijke kampeerarrangementen aan. Boek hieronder direct online en bekijk de exacte prijzen en beschikbaarheid.

  • huisdier 1 hond toegestaan
  • wifi code gratis Gratis WiFi code voor 2 apparaten
  • Standaard 16 ampère stroom
  • Water- afvoer- en digitale tv aansluiting mogelijk