Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats Comfort Premium

4 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Kampeerplaats Comfort Premium

Comfortabel kamperen aan het water op een vijfsterrenpark

Op De Kuilart kan je met eigen tent, (vouw)caravan of camper terecht op een Kampeerplaats Comfort Premium. Deze plaatsen bevinden zich dichtbij het water, hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht.
De Premium plaatsen zijn de kampeerplaatsen die het meest aan het water gelegen zijn. Toch liever een beschut plekje? Bekijk dan onze comfort kampeerplaatsen of de standaard kampeerplaatsen.

De comfort plaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom-, water-, riool- en digitale TV kabelaansluiting is mogelijk (geen analoge TV zenders te ontvangen). De meeste plaatsen zijn gemiddeld 80 m2, maar op het 500-veld hebben we ook mooie ruime plaatsen van gemiddeld 100 m2 en 120 m2 en alle plaatsen zijn autovrij.

In de winterperiode (31 oktober – 31 maart) bij ons kamperen? Houd er dan rekening mee dat het water op de kampeerplaatsen is afgesloten. In dit geval is water dan te verkrijgen in het sanitair gebouw bij de haven (nr. 3).

Ligging Kampeerplaats Comfort Premium

Nieuwsgierig naar de ligging van onze Kampeerplaats Comfort Premium? Bekijk of download dan snel de plattegrond van Vakantiepark De Kuilart. Ontdek dan ook waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich op het park bevinden.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Je ontvangt één gratis code voor één apparaat voor de duur van het verblijft. Daarnaast kunnen er meer codes voor toegang tot het internet gekocht worden bij de receptie.

Prijzen en periodes

Voor prijzen en periodes om te kamperen op de Comfort Premium plaatsen bekijk onze beschikbaarheid.

Daarnaast bieden wij voor het kamperen aantrekkelijke kampeerarrangementen aan. Boek hieronder direct online en bekijk de exacte prijzen en beschikbaarheid.

  • huisdier 1 hond toegestaan
  • wifi code gratis Gratis WiFi code voor 1 apparaat
  • Ligging aan het water Ligging aan het water
  • Standaard 16 ampère stroom
  • Water- afvoer- en digitale tv aansluiting mogelijk