Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats Comfort Premium

4 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Kampeerplaats Comfort Premium

Kampeerplaats Comfort Premium aan het water op een vijfsterrenpark

Op Vakantiepark De Kuilart kan je met eigen tent, (vouw)caravan of camper terecht op een Kampeerplaats Comfort Premium. Deze plaatsen bevinden zich dichtbij het water, hier kun je genieten van een prachtig uitzicht. Toch liever een beschut plekje? Bekijk dan onze Kampeerplaats Comfort.

De Comfort Premium plaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom-, water-, riool- en digitale TV kabelaansluiting is mogelijk (geen analoge TV zenders te ontvangen). De plaatsen zijn gemiddeld 80 m2, maar op het 500-veld hebben we ook mooie ruime plaatsen van gemiddeld 100 m2 en 120 m2 en alle plaatsen zijn autovrij. Wel een auto mee? Deze mag geparkeerd worden op het parkeerterrein van De Kuilart. 

In de winterperiode (31 oktober – 31 maart) bij ons kamperen? Houd er dan rekening mee dat het water op de kampeerplaatsen is afgesloten. In dit geval is water dan te verkrijgen in het sanitair gebouw bij de haven (nr. 2).

Ligging Kampeerplaats Comfort Premium

Nieuwsgierig naar de ligging van de plaats? Bekijk of download dan snel de plattegrond van Vakantiepark De Kuilart. Ontdek dan ook waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich op het park bevinden. 

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Je ontvangt twee gratis codes voor twee apparaten voor de duur van het verblijf. Daarnaast kunnen er meer codes voor toegang tot het WiFi gekocht worden bij de receptie.

Prijzen en periodes

Voor prijzen en periodes om te kamperen bekijk onze beschikbaarheid. Daarnaast bieden wij voor het kamperen aantrekkelijke kampeerarrangementen aan. Boek hieronder direct online en bekijk de exacte prijzen en beschikbaarheid.

  • huisdier 1 hond toegestaan
  • wifi code gratis Gratis WiFi code voor 2 apparaten
  • water Ligging aan het water
  • Standaard 16 ampère stroom
  • Water- afvoer- en digitale tv aansluiting mogelijk