camper C veld

Camperplaats C-veld

Mooie camperplaatsen aan het water 2 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Camperplaats C-veld

Comfortabele camperplaats met waterzicht op een vijfsterrenpark

Op De Kuilart kunt u met uw camper terecht op een speciale camperplaats. De camperplaats is prachtig gelegen aan het water en dicht bij de meeste faciliteiten. Deze plaatsen zijn verhard met een groenstrook.

De camperplaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom-, water-, riool- en digitale TV kabelaansluiting (geen analoge TV zenders te ontvangen). De plaatsen zijn gemiddeld 80 m2, 10 meter lang en 8 meter breed.

Komt u in de winterperiode (31 oktober – 31 maart) bij ons kamperen? Houdt u er dan rekening mee dat het water op de camperplaatsen afgesloten is. U kunt in dit geval water verkrijgen bij in het sanitair gebouw bij de haven (nr. 3).

Ligging Camperplaats C-veld

Bent u nieuwsgierig naar de ligging van onze Camperplaats C-veld? Bekijk of download dan snel de plattegrond van Vakantiepark De Kuilart. Bovendien kunt u dan ook zien waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten op het park zich bevinden.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Per verblijf op De Kuilart ontvangt u één gratis Wi-Fi code per verblijfsaccommodatie. Extra toegangscodes voor het internet op De Kuilart kunt u kopen op de receptie.

Prijzen en periodes

Voor prijzen en periodes om te kamperen op de Camperplaats C-veld bekijk onze prijslijst kamperen.

Daarnaast bieden wij voor het kamperen aantrekkelijke kampeerarrangementen aan. Boek hieronder direct online en bekijk de exacte prijzen en beschikbaarheid.

  • huisdier 1 hond toegestaan
  • wifi code gratis Gratis WiFi code voor 1 apparaat
  • Ligging aan het water Ligging aan het water
  • Standaard 16 ampère stroom
  • Water- afvoer- en digitale tv aansluiting mogelijk