Camperplaats Camping Friesland

Camperplaats C-veld

Mooie camperplaatsen aan het water 5 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Camperplaats C-veld

Comfortabele camperplaats met waterzicht op een vijfsterrenpark

Op De Kuilart kunt u met uw camper terecht op een speciale camperplaats. De camperplaats is prachtig gelegen aan het water en dicht bij de meeste faciliteiten. Deze plaatsen zijn deels verhard voor de camper en deels grasveld om te recreëren.

De camperplaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom-, water-, riool- en digitale TV kabel aansluiting (geen analoge TV zenders te ontvangen). De plaatsen zijn gemiddeld 80 m2, 10 meter lang en 8 meter breed.

Ligging Camperplaats C-veld

Bent u nieuwsgierig naar de ligging van deze Kampeerplaatsen? Bekijk of download dan snel de plattegrond van Vakantiepark De Kuilart.  Zo kunt u ook zien waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich bevinden.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Per verblijf op De Kuilart ontvangt u 1 gratis WiFi code per verblijfsaccommodatie. Extra WiFi-codes kunt u kopen op de receptie. Bent u klant van KPN? Dan is het gebruik van hotspots vaak gratis, neem hiervoor uw eigen inlogcodes mee.

Prijzen en perioden

Het tarief in 2020 voor een Kampeerplaats Comfort met 1-2 personen is in het laagseizoen €18,50 en in het hoogseizoen €27,00 (excl. toeristenbelasting).

Het tarief in 2021 voor een Kampeerplaats Comfort met 1-2 personen is in het laagseizoen €20,00 en in het hoogseizoen €27,50 (excl. toeristenbelasting).

Camper Actie Zusterbedrijf It Wiid

Wilt u Friesland verder verkennen met de camper? Dan hebben wij een leuke actie voor u. Na een bezoek aan De Kuilart kunt u namelijk bij inlevering van een flyer voor een heel voordelig nachttarief van € 12,50 kamperen bij onze zuster Camping It Wiid in Eernewoude.

  • 1 hond toegestaan
  • wifi code gratis Gratis WiFi code voor 1 apparaat
  • Ligging aan het water Ligging aan het water
  • Standaard 16 ampère stroom
  • Water- afvoer- en digitale tv aansluiting