C-veld

Camperplaats veld C

Mooie camperplaatsen aan het water 4 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Camperplaats veld C

Comfortabele camperplaats op veld C met waterzicht

Op Vakantiepark De Kuilart is het mogelijk met eigen camper te kamperen op een Camperplaats Veld C. De camperplaats is prachtig gelegen aan het water en dicht bij de meeste faciliteiten. De plaatsen zijn verhard met daarnaast een groenstrook. Zoekt u toch een voordelige camperplaats dichtbij het sanitair? Bekijk dan onze Camperplaats veld A

De camperplaatsen beschikken over een 16 ampère stroom-, water-, riool- en digitale TV kabelaansluiting (geen analoge TV zenders te ontvangen). De plaatsen zijn gemiddeld 65 m2, 8 meter lang en 8 meter breed.

In de winterperiode (31 oktober – 31 maart) bij ons kamperen? Houd er dan rekening mee dat het water op de kampeerplaatsen is afgesloten. In dit geval is water dan te verkrijgen in het sanitair gebouw bij de haven (nr. 2).

Ligging Camperplaats veld C

Nieuwsgierig naar de ligging van de plaats? Bekijk of download dan snel de plattegrond van Vakantiepark De Kuilart. Ontdek dan ook waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich op het park bevinden. 

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Je ontvangt twee gratis codes voor twee apparaten voor de duur van het verblijf. Daarnaast kunnen er meer codes voor toegang tot het WiFi gekocht worden bij de receptie.

Prijzen en periodes

Voor prijzen en periodes om te kamperen bekijk onze beschikbaarheid. Daarnaast bieden wij voor het kamperen aantrekkelijke kampeerarrangementen aan. Boek hieronder direct online en bekijk de exacte prijzen en beschikbaarheid.

  • huisdier 1 hond toegestaan
  • wifi code gratis Gratis WiFi code voor 2 apparaten
  • water Ligging aan het water
  • Standaard 16 ampère stroom
  • Water- afvoer- en digitale tv aansluiting mogelijk