Camperplaats Friesland

Camperplaats A-veld

Extra grote en voordelige camperplaatsen 5 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Camperplaats A-veld

Ruime en voordelige camperplaats op een vijfsterrenpark

Op De Kuilart kunt u met uw camper terecht op een speciale camperplaats. Op deze camperplaats staat u op een verhard grasveld, die zich centraal op het park bevindt, nabij de faciliteiten.

De camperplaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom-, water-, riool- en digitale TV kabel aansluiting (geen analoge TV zenders te ontvangen). De plaatsen zijn gemiddeld 60 m2, 10 meter lang en 6 meter breed. Maar een aantal zelfs zeer ruim voor de extra grote campers/bussen.

Ligging Camperplaats A-veld

Bent u nieuwsgierig naar de ligging van deze Kampeerplaatsen? Bekijk of download dan snel de plattegrond van Vakantiepark De Kuilart.  Zo kunt u ook zien waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich bevinden.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Per verblijf op De Kuilart ontvangt u 1 gratis WiFi code per verblijfsaccommodatie. Extra WiFi-codes kunt u kopen op de receptie. Bent u klant van KPN? Dan is het gebruik van hotspots vaak gratis, neem hiervoor uw eigen inlogcodes mee.

Prijzen en perioden

Het tarief in 2020 voor een Kampeerplaats Comfort met 1-2 personen is in het laagseizoen €12,50 en in het hoogseizoen €15,00. (excl. toegang tot het subtropisch zwembad en toeristenbelasting).

Het tarief in 2021 voor een Kampeerplaats Comfort met 1-2 personen is in het laagseizoen €13,00 en in het hoogseizoen €15,50. (excl. toegang tot het subtropisch zwembad en toeristenbelasting).

Camper Actie Zusterbedrijf It Wiid

Wilt u Friesland verder verkennen met de camper? Dan hebben wij een leuke actie voor u. Na een bezoek aan De Kuilart kunt u namelijk bij inlevering van een flyer voor een heel voordelig nachttarief van € 12,50 kamperen bij onze zuster Camping It Wiid in Eernewoude.

  • 1 hond toegestaan
  • wifi code gratis Gratis WiFi code voor 1 apparaat
  • Standaard 16 ampère stroom
  • Water- afvoer- en digitale tv aansluiting