Camperplaats Friesland

Camperplaats A-veld

Extra grote en voordelige camperplaatsen 3 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Camperplaats A-veld

Ruime en voordelige camperplaats op een vijfsterrenpark

Op De Kuilart kunt u met uw camper terecht op een speciale en voordelige camperplaats. Op deze camperplaatsen staat u namelijk op een verhard grasveld dat zich centraal op het park bevindt, nabij alle faciliteiten.

De camperplaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom-, water-, riool- en digitale TV kabelaansluiting (geen analoge TV zenders te ontvangen). De plaatsen zijn gemiddeld 60 m2, 10 meter lang en 6 meter breed, maar een aantal van deze camperplaatsen zijn zelfs zeer ruim voor de extra grote campers/bussen.

Komt u in de winterperiode (31 oktober – 31 maart) bij ons kamperen? Houdt u er dan rekening mee dat het water op de camperplaatsen afgesloten is. U kunt in dit geval water verkrijgen bij in het sanitair gebouw bij de haven (nr. 3).

Ligging voordelige camperplaats A-veld

Bent u nieuwsgierig naar de ligging van onze Camperplaats A-veld? Bekijk of download dan snel de plattegrond van Vakantiepark De Kuilart. Bovendien kunt u dan ook zien waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten op het park zich bevinden. Let op: het zwembad is bij dit veld niet inclusief. Dit maakt de plaats extra voordelig! 

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Per verblijf op De Kuilart ontvangt u één gratis Wi-Fi code per camperplaats. Extra toegangscodes voor het internet op De Kuilart kunt u kopen op de receptie.

Prijzen en periodes voordelige camperplaatsen

Voor prijzen en periodes om te kamperen op een voordelige Camperplaats op het A-veld bekijk onze prijslijst kamperen.

Daarnaast bieden wij voor het kamperen aantrekkelijke kampeerarrangementen aan. Boek hieronder direct online en bekijk de exacte prijzen en beschikbaarheid.

  • huisdier 1 hond toegestaan
  • wifi code gratis Gratis WiFi code voor 1 apparaat
  • Standaard 16 ampère stroom
  • Water- afvoer- en digitale tv aansluiting mogelijk