Camperplaats vijfsterren camping

Camperplaats A-veld

Extra grote en voordelige camperplaatsen 4 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Camperplaats A-veld

Ruime en voordelige camperplaats op een vijfsterrenpark

Op De Kuilart kan je met de camper terecht op een speciale en voordelige camperplaats. Op deze camperplaatsen staat je namelijk op een verhard grasveld dat zich centraal op het park bevindt, nabij alle faciliteiten.

De camperplaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom-, water-, riool- en digitale TV kabelaansluiting (geen analoge TV zenders te ontvangen). De plaatsen zijn gemiddeld 40 tot 60 m2, 10 meter lang en 6 meter breed, maar een aantal van deze camperplaatsen zijn zelfs zeer ruim voor de extra grote campers/bussen.

In de winterperiode (31 oktober – 31 maart) bij ons kamperen? Houd er dan rekening mee dat het water op de camperplaatsen afgesloten is. In dit geval is water dan te verkrijgen in het sanitair gebouw bij de haven (nr. 3).

Ligging voordelige camperplaats A-veld

Nieuwsgierig naar de ligging van onze Camperplaats A-veld? Bekijk of download dan snel de plattegrond van Vakantiepark De Kuilart. Ontdek dan ook waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich op het park bevinden.

Let op: het zwembad is bij dit veld niet inclusief. Dit maakt de plaats extra voordelig! 

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Per verblijf op De Kuilart ontvang je één gratis Wi-Fi code per camperplaats. Extra toegangscodes voor het internet op De Kuilart zijn te koop bij de receptie.

Prijzen en periodes voordelige camperplaatsen

Voor prijzen en periodes om te kamperen op een voordelige Camperplaats op het A-veld bekijk onze beschikbaarheid.

Daarnaast bieden wij voor het kamperen aantrekkelijke kampeerarrangementen aan. Boek hieronder direct online en bekijk de exacte prijzen en beschikbaarheid.

  • huisdier 1 hond toegestaan
  • wifi code gratis Gratis WiFi code voor 1 apparaat
  • Standaard 16 ampère stroom
  • Water- afvoer- en digitale tv aansluiting mogelijk