Camperplaats Friesland

Camperplaats A-veld

Extra grote en voordelige camperplaatsen 5 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Camperplaats A-veld

Ruime en voordelige camperplaats op een vijfsterrenpark

Op De Kuilart kunt u met uw camper terecht op een speciale camperplaats. Op deze camperplaatsen staat u op een verhard grasveld dat zich centraal op het park bevindt, nabij alle faciliteiten.

De camperplaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom-, water-, riool- en digitale TV kabelaansluiting (geen analoge TV zenders te ontvangen). De plaatsen zijn gemiddeld 60 m2, 10 meter lang en 6 meter breed, maar een aantal zelfs zeer ruim voor de extra grote campers/bussen.

Komt u in de winterperiode (31 oktober – 31 maart) bij ons kamperen? Houdt u er dan rekening mee dat het water op de camperplaatsen afgesloten is. U kunt in dit geval water verkrijgen bij in het sanitair gebouw bij de haven (nr. 3).

Ligging Camperplaats A-veld

Bent u nieuwsgierig naar de ligging van onze Camperplaats A-veld? Bekijk of download dan snel de plattegrond van Vakantiepark De Kuilart. Bovendien kunt u dan ook zien waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten op het park zich bevinden.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Per verblijf op De Kuilart ontvangt u één gratis Wi-Fi code per verblijfsaccommodatie. Extra toegangscodes voor het internet op De Kuilart kunt u kopen op de receptie. Bent u klant van KPN? Dan is het gebruik van hotspots vaak gratis, neem hiervoor uw eigen inlogcodes mee.

Prijzen en periodes

Voor prijzen en periodes om te kamperen op de Camperplaats A-veld bekijk onze prijslijst kamperen.

Daarnaast bieden wij voor het kamperen aantrekkelijke kampeerarrangementen aan. Boek hieronder direct online en bekijk de exacte prijzen en beschikbaarheid of vraag onze brochure aan voor inzicht in de tarieven gedurende het hele jaar.

Camper Actie Zusterbedrijf It Wiid

Wilt u Friesland verder verkennen met de camper? Dan hebben wij een leuke actie voor u. Na een bezoek aan De Kuilart kunt u namelijk bij inlevering van een flyer (verkrijgbaar bij de receptie) voor een heel voordelig nachttarief van € 12,50 kamperen bij onze zuster Camping It Wiid in Eernewoude.

  • 1 hond toegestaan
  • wifi code gratis Gratis WiFi code voor 1 apparaat
  • Standaard 16 ampère stroom
  • Water- afvoer- en digitale tv aansluiting