A-veld

Camperplaats veld A

Extra grote en voordelige camperplaatsen 4 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Camperplaats veld A

Ruime en voordelige Camperplaats op veld A

Op Vakantiepark De Kuilart is het mogelijk met je camper te kamperen op een speciale en voordelige Camperplaats veld A. Op deze camperplaatsen sta je op een verhard grasveld dat zich centraal op het park bevindt, nabij alle faciliteiten. Zoek je een camperplaats met zicht op het water? Bekijk dan onze Camperplaats veld C

De camperplaatsen beschikken over 16 ampère stroom-, water-, riool- en digitale TV kabelaansluiting (geen analoge TV zenders te ontvangen). De plaatsen zijn gemiddeld 40 tot 60 m2, 10 meter lang en 6 meter breed, maar een aantal van deze camperplaatsen zijn zelfs zeer ruim voor de extra grote campers/bussen.

In de winterperiode (31 oktober – 31 maart) bij ons kamperen? Houd er dan rekening mee dat het water op de kampeerplaatsen is afgesloten. In dit geval is water dan te verkrijgen in het sanitair gebouw bij de haven (nr. 2).

Ligging Camperplaats veld A

Nieuwsgierig naar de ligging van de plaats? Bekijk of download dan snel de plattegrond van Vakantiepark De Kuilart. Ontdek dan ook waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich op het park bevinden. 

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Je ontvangt twee gratis codes voor twee apparaten voor de duur van het verblijf. Daarnaast kunnen er meer codes voor toegang tot het WiFi gekocht worden bij de receptie.

Prijzen en periodes

Voor prijzen en periodes om te kamperen bekijk onze beschikbaarheid. Daarnaast bieden wij voor het kamperen aantrekkelijke kampeerarrangementen aan. Boek hieronder direct online en bekijk de exacte prijzen en beschikbaarheid.

  • huisdier 1 hond toegestaan
  • wifi code gratis Gratis WiFi code voor 2 apparaten
  • Standaard 16 ampère stroom
  • Water- afvoer- en digitale tv aansluiting mogelijk