Camping met zwembad in Friesland

Volop waterpret op de camping met zwembad in Friesland!

Op zoek naar een camping met zwembad? Op Vakantiepark De Kuilart kunt u heerlijk zwemmen in ons subtropisch zwembad. U hoeft zich geen dag te vervelen. Glij van de lange glijbaan of geniet van de stroomversnelling of de bubbelbanken! Als u verblijft in een bungalow of op de camping kunt u onbeperkt gebruik maken van ons camping zwembad in Friesland. Naast het zwembad ligt onze strandweide met  open zwemwater. Een fijne plek om te zwemmen tijdens de warmere dagen.

Camping met binnenzwembad

Vakantiepark De Kuilart heeft een zwembad direct aan het water in Friesland. Het verwarmde zwembad bevat o.a. een waterglijbaan, kleuterbad, stroomversnelling en een bubbelbad! Voor de openingstijden kunt u hier klikken. In de zomer worden verschillende activiteiten georganiseerd in het zwembad zoals aquagym in de ochtend. Kortom; op zoek naar een camping met zwembad in Friesland, kom dan naar De Kuilart!

5-sterren camping in Friesland

Naast het prachtige zwembad heeft onze camping in Friesland nog veel meer faciliteiten voor een fijne vakantie in Nederland. Wij hebben een prachtig Grand Café met groot terras, een supermarkt, bowlingbanen en tijdens de zomervakantie een uitgebreid recreatieprogramma. Bij onze bootverhuur huurt u gemakkelijk een bootje voor een dag op het water. Want Friesland is echt het mooist vanaf het water!

Voor meer informatie over Vakantiepark De Kuilart klik hier voor meer informatie over kamperen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen of zelf rechtstreeks online boeken via deze website.