Camping met binnen zwembad

Volop waterpret op onze camping met binnen zwembad in Friesland!

Een camping met binnen zwembad in Friesland staat garant voor een heerlijke vakantie. Altijd plezier voor jong en oud ongeacht wat het weer doet. De Kuilart heeft een mooi subtropisch zwembad waar u zich met uw partner of uw kinderen urenlang kunt vermaken. Kijk snel bij onze aantrekkelijke arrangementen zodat u kunt genieten van een heerlijke vakantie op ons park!

Subtropisch zwembad Friesland

Zo bevat het subtropische zwembad bijvoorbeeld een waterglijbaan, kleuterbad, stroomversnelling en een bubbelbad! Voor de openingstijden kunt u hier klikken. Daarnaast worden in de zomer verschillende activiteiten georganiseerd in het zwembad zoals aquagym in de ochtend.

Camping met zwembad

Camping met binnen zwembad

Bent u op zoek naar een camping met zwembad? Wij  zijn een van de weinige campings in Friesland met een subtropisch bad. Even ontspannen of juist fanatiek baantjes trekken, een bezoekje aan het bad kan op verschillende manieren ingevuld worden. En als u verblijft op de camping, dan kunt u onbeperkt en gratis gebruik maken van ons bad. Dus voor een ontspannen kampeervakantie zit u op De Kuilart goed! Wilt u meer informatie over onze kampeerplaatsen, bekijk dan snel de mogelijkheden.

Boek uw verblijf op De Kuilart en kom genieten in het zwembad.

Camping It Wiid met buiten zwembad

Wilt u liever een camping met een buiten bad in Friesland? Kijkt u dan eens bij ons zusterbedrijf It Wiid. Want dit vakantiepark heeft een verwarmd bassin met glijbaan. Tevens heeft het een apart peuterbad, welke ook zeker volop zwemplezier biedt bij mooi weer.