Camping Friese meren

Kamperen op een camping aan de Friese meren

De Kuilart is een camping midden in het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân. Hier kunt u kamperen direct aan de Fluessen en vlakbij het IJsselmeer, ideaal voor echte watersporters of voor iedereen die gewoon van vakantie aan de Friese meren houdt. Ervaar de rust en schoonheid van de camping Friese meren of ga een dagje weg naar een van de Friese Elfsteden Hindeloopen, Stavoren, Sneek, Leeuwarden of Workum.

De Kuilart heeft alles in huis voor een geslaagde kampeervakantie.

Boek uw camping Friese meren

Wij hebben mooie en ruime plaatsen direct aan het water met een eigen ligplaats en verken de Friese meren. Daarnaast hebben wij ook kampeer- en camperplaatsen met een uniek uitzicht op de Fluessen en de Morra en al de langsvarende boten. Komt u met jonge kinderen, dan hebben wij ook veldjes die niet direct aan het water liggen. Heeft u zelf geen boot, maak dan uw vakantie in Friesland compleet en huur een dagje een sloep en vaar door deze schitterende omgeving.

Vakantiehuizen te huur

Naast kamperen hebben wij ook diverse vakantiehuizen in de verhuur. Deze ruime woningen zijn geschikt voor 6 tot 8 personen. De Watervilla’s liggen direct aan het water. De chalets zijn geschikt voor 4 personen en ervaart u nog iets meer het campinggevoel. Naast woningen verhuren wij ook appartementen en trekkers-appartementen. Deze laatste kunt u per nacht boeken.

Kampeerplaatsen

Standaard: Centraal gelegen en beschikken over 16 ampère stroom.

Comfort: Met prachtig waterzicht, lekker beschut of dicht bij de faciliteiten. Voorzien van 16 ampère, water, riool en digitale tv aansluiting.

Super Comfort: Biedt additioneel extra luxe met een eigen sanitaire voorziening, direct naast uw eigen kampeermiddel douchen, wassen of toiletteren. Natuurlijk ook voorzien van 16 ampère, water, riool en digitale tv aansluiting.