Camperplaats

Vakantie aan het water in Friesland

Op zoek naar een camperplaats aan het water? Vakantiepark De Kuilart heeft prachtige camperplaatsen in Friesland. Op het terrein maken wij onderscheid tussen het A-veld en het C-veld.

camperplaats Friesland camperplaats aan het water Friesland camperplaats Friesland

Camperplaats aan het water

Vakantiepark De Kuilart is en blijft een van de mooiste stekjes voor een geslaagde vakantie met je camper in Zuid-West Friesland. Het park heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

Zo zijn er verschillende activiteiten bij sport en spel in het hoogseizoen en heb je onbeperkt toegang tot ons overdekte subtropische zwembad. Daarnaast zijn er veel faciliteiten en activiteiten aanwezig op De Kuilart. Wij hebben een prachtig grand café met mooi terras aan het water. Op het park is een fietsverhuur en ontdek de prachtige omgeving van De Kuilart. Fiets naar één van de authentieke Elfsteden of maak een prachtige tocht door het bosrijke Gaasterland. Kortom, voor een camperplaats ben je op De Kuilart aan het juiste adres.

Honden
Per camperplaats is één hond per plaats toegestaan. Klik hier voor meer informatie over ons hondenbeleid.

Reserveren
Tijdens de Paas-, mei-, Hemelvaart- Pinkster- en zomervakantie, dan vragen wij je om tijdig een camperplaats Friesland te reserveren. Bekijk ook eens de verschillende arrangementen met de feestdagen in het voorjaar. Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact op met de receptie. We helpen je graag!

Online reserveren