Camperplaats Friesland

Vakantie aan het water in Friesland

p zoek naar een camperplaats in Friesland? Vakantiepark De Kuilart heeft prachtige camperplaatsen aan het water in Friesland. Daarnaast hebben wij naast de receptie camperplaatsen. Wij maken onderscheid tussen het A-veld zonder zwembad toegang en het C-veld met zwembad toegang.

Camperplaats Friesland

Vakantiepark De Kuilart is en blijft een van de mooiste stekjes voor een geslaagde vakantie met uw camper in Zuid-West Friesland. Het park heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie!Zo organiseert ons animatieteam in het hoogseizoen vele activiteiten en heeft u onbeperkt toegang tot ons overdekte subtropische zwembad. Daarnaast zijn er veel faciliteiten en activiteiten aanwezig op De Kuilart. Wij hebben een prachtig grand café met mooi terras aan het water. Op het park is een fietsverhuur en ontdekt u de prachtige omgeving van De Kuilart. Fiets naar één van de authentieke Elfsteden of maak een prachtige tocht door het bosrijke Gaasterland. Kortom, voor een camperplaats Friesland bent u op De Kuilart aan het juiste adres.

Honden

Per camperplaats is één hond per plaats toegestaan. Klik hier voor meer informatie over ons hondenbeleid.

Reserveren

Tijdens de Paas-, mei-, Hemelvaart- Pinkster- en zomervakantie, dan vragen wij u om tijdig een camperplaats Friesland te reserveren. Bekijkt u ook eens de verschillende arrangementen met de feestdagen in het voorjaar. Voor online reserveren berekenen wij geen reserveringskosten. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met de receptie. We helpen u graag!

Tip

U kunt zowel bij ons of onze zustercamping It Wiid kamperen voor een voordelig tarief.

Bij overnachting op De Kuilart ontvangt u een flyer waarmee u met extra korting ook op ons zusterbedrijf It Wiid kan overnachten! U betaalt dan slechts € 12,50 (bij inlevering van de flyer) per overnachting. Ook geldig in het hoogseizoen, maar niet bij reserveringen vooraf.