Camperplaats Friesland

Vakantie aan het water in Friesland

Op zoek naar een camperplaats in Friesland? Vakantiepark De Kuilart heeft prachtige camperplaatsen aan het water in Friesland. Daarnaast hebben wij naast de receptie ook voordelige camperplaatsen. Wij maken onderscheid tussen het Camperplaats A-veld, voordelig en centraal gelegen (zonder zwembad toegang). En het Camperplaats C-veld, prachtig gelegen met zicht op het water (met zwembad toegang).

Camperplaats Friesland

Vakantiepark De Kuilart is en blijft een van de mooiste stekjes voor een geslaagde vakantie met uw camper in Zuidwest Friesland. Het park heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie! Zo organiseert ons animatieteam in het hoogseizoen vele activiteiten en heeft u onbeperkt toegang tot ons overdekte zwembad. Daarnaast zijn er op het park veel faciliteiten en activiteiten aanwezig op De Kuilart. Wij hebben een prachtig grand café met mooi terras aan het water. Op het park is fietsverhuur aanwezig zo ontdekt u de prachtige omgeving van De Kuilart. Fiets naar één van de authentieke Elfsteden of maak een prachtige tocht door het bosrijke Gaasterland. Kortom, voor een camperplaats Friesland bent u op De Kuilart aan het juiste adres.

Honden

Per camperplaats is één hond per plaats toegestaan. Bekijk voor meer informatie ook ons hondenbeleid.

Reserveren

Tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinkster en de mei- en zomervakantie bij ons verblijven? Dan vragen wij u om tijdig een camperplaats te reserveren. Bekijkt u ook eens de verschillende arrangementen die wij aanbieden. Voor online reserveren berekenen wij geen reserveringskosten. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met de receptie. We helpen u graag!