Bungalowpark met zwembad in Friesland

Volop waterpret op ons bungalowpark met zwembad in Friesland!

Wat is nou een vakantie zonder zwembad? Ons zwembad op De Kuilart bevat onder andere een kleuterbad en een waterglijbaan. Verder is er in het hoogseizoen, met mooi weer, de mogelijkheid om gebruik te maken van het open zwemwater met ligweiden. Kijk snel bij onze last-minutes zodat u kunt genieten van een heerlijke vakantie op ons bungalowpark met zwembad in Friesland!

Subtropisch zwembad Friesland

Bungalowpark De Kuilart heeft een leuk binnen zwembad. Zo bevat het subtropische zwembad bijvoorbeeld een waterglijbaan, kleuterbad, stroomversnelling en een bubbelbad! Het zwembad is drie kwart van het jaar geopend van april t/m december (bekijk openingstijden). Daarnaast worden in de zomer verschillende activiteiten georganiseerd in het zwembad zoals aquagym in de ochtend.

Bungalowpark met zwembad

Een bungalowpark met zwembad in Friesland staat garant voor een heerlijke vakantie. Altijd plezier voor jong en oud ongeacht wat het weer doet. Dit bungalowpark met zwembad heeft een mooi subtropisch zwembad waar u zich met uw partner of uw kinderen urenlang kunt vermaken. Tijdens uw vakantie op dit bungalowpark met subtropisch zwembad is de entree tot het zwembad gratis. Kijk snel voor meer informatie over onze bungalows.

Boek uw verblijf De Kuilart en kom genieten in het zwembad.

Camping met zwembad

Bent u op zoek naar een camping met zwembad? Wij zijn een van de weinige campings in Friesland met een subtropisch zwembad. Even ontspannen of juist fanatiek baantjes trekken, een bezoekje aan het zwembad kan op verschillende manieren ingevuld worden. En als u verblijft op de camping, dan kunt u onbeperkt en gratis gebruik maken van ons zwembad. Dus voor een ontspannen kampeervakantie zit je op Camping De Kuilart goed! Wilt u meer informatie over onze kampeerplaatsen, bekijk dan snel de mogelijkheden.

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen of zelf rechtstreeks online boeken via deze website.

Camping It Wiid met buitenzwembad

Wilt u liever een camping met een buiten zwembad in Friesland? Kijkt u dan eens bij ons zusterbedrijf It Wiid. Want dit vakantiepark heeft een verwarmd bassin met glijbaan. Tevens heeft het een apart peuterbad, welke ook zeker volop zwemplezier biedt bij mooi weer.