Bungalowpark Meivakantie

Op zoek naar een bungalowpark in de Meivakantie?

Op bungalowpark De Kuilart kunt u diverse bungalows huren tijdens de meivakantie. Voor ieder wat wils!

Bungalowpark De Kuilart is gelegen in het prachtige Friesland. Het recreatiepark heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke tijd! Kortom De Kuilart is een prachtig bungalowpark in de meivakantie te bezoeken.

Het bungalowpark heeft een ruime keuze aan accommodaties in de meivakantie. V zo kunt u kiezen voor ons ruime Vakantiehuis De Kuilart met een gezellige en moderne inrichting. Maar wij verhuren ook luxe Water Villa’s met zicht op het water. Of wat dacht u van een Veranda Bungalow en geniet van de gezellige veranda en buitenhaard! Naast de bungalows verhuren wij ook appartementen en stacaravans. De faciliteiten op het park maken het plaatje compleet. In het Skippershûs kunt u terecht voor een heerlijke maaltijd. Natuurlijk kunt u de omgeving ook per boot ontdekken.

Bungalowpark Meivakantie

Wilt u in de meivakantie genieten van comfort? Boek één van de accommodaties op bungalowpark De Kuilart in de meivakantie. De inrichting van de bungalows is gevarieerd; zo kunt u kiezen voor een veranda woning met een gezellige inrichting en buitenhaard. Maar wij verhuren ook luxe woningen met een moderne inrichting, waterzicht en vele extra’s. Of wat dacht u van een comfortabele en ruime bungalow huren tijdens de meivakantie! Kortom, een bungalowpark tijdens de meivakantie die past bij uw portemonnee en wensen.

Appartementen

Naast de diverse bungalows verhuren wij ook appartementen op dit bungalowpark in de meivakantie, geschikt voor 4 tot 6 personen. Deze appartementen hebben, door hun ligging op de eerste verdieping, een prachtig uitzicht over het water. Voor een kort verblijf kunt u zich wenden tot één van onze vier trekkersappartementen. Deze appartementen kunt u per nacht huren tijdens de meivakantie en zijn geschikt voor 2 personen. U maakt dan gebruik van de sanitaire ruimtes op de camping.

Stacaravan

Wilt u graag midden tussen de kampeerders staan en het echte camping gevoel ervaren? huur één van onze stacaravans. U heeft de luxe van een eigen douche en toilet. De caravans zijn geschikt voor vier personen én nog beschikbaar in de meivakantie.