Bungalowpark Friesland

Comfortabel bungalowpark Friesland in een prachtige omgeving!

Verblijven op een comfortabel bungalowpark in Friesland? Kom naar bungalowpark De Kuilart, direct gelegen aan het water. Geniet van de prachtige omgeving! Dit comfortabele bungalowpark in Friesland ligt in het Zuid Westelijke deel van de provincie. Het ligt op het raakvlak van beide Friese meren Fluessen en Heegermeer en op een steenworp afstand van het IJsselmeer. U kunt diverse bungalows huren, wat u in staat stelt zowel de Friese Meren als het IJsselmeer te verkennen.

Bungalowpark Friesland met ruim ingerichte vakantiebungalows

De vakantiebungalows op dit bungalowpark in Friesland zijn ruim en gezellig ingericht. U kunt dus ook met uw familie genieten van een verblijf op De Kuilart. Naast vakantiebungalows, kunt u bij De Kuilart ook nog verschillende appartementen, stacaravans en een villa huren.

”De vakantie van de familie”

De Kuilart is al 27 jaar ons vakantieadres. Ook onze kleinkinderen willen in de zomervakantie naar deze plek. Ruim van opzet. Rust. Veel mogelijkheden om te varen. Zuid-Westhoek van Friesland blijft boeien. Genoeg te doen wanneer het ook wel eens slecht weer is. (Willy Aalders)

Bungalow in Friesland boeken?

Direct online uw vakantie boeken op bungalowpark Friesland De Kuilart, dat kan! Zoek & boek uw vakantie eenvoudig online! Voor meer informatie over bungalowpark De Kuilart, bekijk onze kampeermogelijkheden, verhuuraccommodaties of bootverhuur. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen of hieronder rechtstreeks online boeken.