Bungalowpark Friese Meren

Sfeervolle woningen aan het water in Friesland

Op zoek naar een Bungalowpark gelegen aan de Friese meren? Kom naar Vakantiepark De Kuilart, direct gelegen aan de Friese meren en geniet van de prachtige omgeving! Bij De Kuilart ben je op het juiste adres voor een bungalow aan het water!

Ligging bungalowpark Friesland

Dit comfortabele bungalowpark ligt in het zuidwesten van Friesland, op het raakvlak van beide Friese meren Fluessen en Heegermeer. En op een steenworp afstand van het IJsselmeer.  Er zijn meerdere types accommodaties, variërend van 4 tot 8 personen. Ook jouw hond is welkom in de huizen. De vakantiebungalows op dit park zijn ruim en gezellig ingericht. Je kan dus ook met jouw familie genieten van een verblijf op De Kuilart. Naast vakantiebungalows, kan je bij De Kuilart ook nog verschillende appartementen, stacaravans en een villa huren.

5-sterren faciliteiten

De ligging van De Kuilart is uniek omdat het aan het grootste Friese binnenmeer De Fluessen ligt. De Fluessen is een prachtig gebied om te zeilen en te surfen. Huur een valk, sloep of motorboot en ga erop uit. Naast de prachtige ligging heeft het park 5-sterren faciliteiten zoals een prachtig binnenzwembad met glijbaan en een Grand café met terras aan het water. Verder vindt je er een snackbar, supermarkt en bowlingbanen. Kortom, vakantie vieren aan de Friese meren doet je op bungalowpark De Kuilart!