Bungalowpark aan het IJsselmeer

Sfeervol vakantiepark aan het IJsselmeer!

Verblijven op een comfortabel vakantiepark aan het water bij het IJsselmeer? Kom naar Vakantiepark De Kuilart, direct gelegen aan het water en geniet van de prachtige omgeving! Bij De Kuilart ben je op het juiste adres voor een vakantiepark aan het water! Dit comfortabele vakantiepark ligt in het zuidwesten van Friesland, op het raakvlak van beide Friese meren Fluessen en Heegermeer. En op een steenworp afstand van het IJsselmeer. Je kan diverse vakantiebungalows huren op Vakantiepark De Kuilart wat je in staat stelt zowel de Friese Meren als het IJsselmeer te verkennen.

De vakantiebungalows op dit vakantiepark aan het water zijn ruim en gezellig ingericht. Je kan dus ook met jouw familie genieten van een verblijf op De Kuilart. Naast vakantiebungalows huren op dit vakantiepark aan het water dicht bij het IJsselmeer, kan je bij De Kuilart ook nog verschillende appartementen, stacaravans en een villa huren.

Je kan meteen online een vakantiehuis boeken bij De Kuilart. Maar je kan ook contact opnemen voor meer informatie over ons vakantiepark en de mogelijkheden van waterpret rondom het IJsselmeer.

”De vakantie van de familie”

De Kuilart is al 27 jaar ons vakantieadres. Ook onze kleinkinderen willen in de zomervakantie naar deze plek. Ruim van opzet. Rust. Veel mogelijkheden om te varen. Zuid-Westhoek van Friesland blijft boeien. Genoeg te doen wanneer het ook wel eens slecht weer is. (Willy Aalders)

Voor meer informatie over Bungalowpark De Kuilart klik hier voor meer informatie over bungalows. Je kan natuurlijk ook contact met ons opnemen of zelf rechtstreeks online boeken via deze website.